Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Αλλεργία στο κοτόπουλο: Πόσο επικίνδυνη είναι και τι πρέπει να προσέχετε

logo newsletter



chick_stogiat.jpgΑλλεργία στο κοτόπουλο: Πόσο επικίνδυνη είναι και τι πρέπει να προσέχετε


Το πλούσιο σε πρωτεΐνες και φτωχό σε λιπαρά κοτόπουλο αποτελεί μία υγιεινή τροφή.  Εκτός αν είστε αλλεργικοί σε αυτό. Η αλλεργία στο κοτόπουλο δεν είναι συχνή, αλλά μπορεί να προκαλέσει άβολα ή ακόμα και επικίνδυνα συμπτώματα.

Διαβάστε περισσότερα

paidi_kanizei.jpg«Υποθήκη» για ανθυγιεινές συνήθειες το διαζύγιο των γονιών


H απουσία τους ενός γονέα από τη ζωή του παιδιού συνδέεται με την πρώιμη υιοθέτηση από το παιδί κακών συνηθειών, πριν ακόμη από την εφηβεία, υποστηρίζει μεγάλη Βρετανική μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα

7 τροφές για δυνατά και λαμπερά μαλλιά

beautifulhair.jpg
Η τρίχα αδυνατίζει, τα μαλλιά σας είναι θαμπά και άτονα ενώ κάθε φορά που λούζεστε ή χτενίζεστε αισθάνεστε ότι κάπου παρακάτω θα μείνετε... καραφλή; Σίγουρα δεν είστε η μόνη. Και σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι που δεν αντιμετωπίζεται. Η κυριότερη αιτία της τριχόπτωσης είναι η έλλειψη σιδήρου. Πέρα από τον σίδηρο ωστόσο υπάρχουν και άλλα πολύτιμα συστατικά που μπορούν να σας εξασφαλίσουν υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα

h_m_stogia.jpgΕ.Ε.Κ.Ε.: Μικρότερη ή καθόλου συμμετοχή στα φάρμακα για τους χρόνιους καρδιοπαθείς


Μειωμένη ή καθόλου συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη διεκδικεί η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.) για τους χρόνιους καρδιοπαθείς ασθενείς εν όψει της αναθεώρησης της συμμετοχής των ασθενών στα φάρμακα.

Διαβάστε περισσότερα

i_p_stogiat.jpgΠΕΦ και Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Ανανέωσαν το σύμφωνο συνεργασίας τους για τη δωρεάν διάθεση φαρμάκων


Πιστή στη δέσμευσή της για έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ανανέωσε μέχρι το 2019 το μνημόνιο συνεργασίας της με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα


Καρκίνος του πνεύμονα: Καλύτερη ποιότητα ζωής αναφέρουν οι ασθενείς που έλαβαν το pembrolizumab

inj_msd_stogiat.jpg
Σημαντικά νέα για τους ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα προέκυψαν από τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων κλινικών μελετών, που παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ESMO 2016) που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη, από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα

ob_stog.jpgΠαχυσαρκία: Επικίνδυνη η ελλιπής ενημέρωση των ανδρών


Διαφορετικά αξιολογούν τα δυο φύλα την υγεία τους, γεγονός που θα μπορούσε να εξηγήσει, εν μέρει, τον λόγο που οι γυναίκες ζουν περισσότερο, σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Michigan.

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να κάνετε αν η... λίμπιντό του έχει πέσει

nosex.jpg
Οι συχνές, αυθόρμητες σεξουαλικές επαφές, που κάποτε απολαμβάνατε, αποτελούν πια παρελθόν; Τυχαίο γεγονός ή κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας; Αν ο σύντροφός σας παλεύει να ανακτήσει τη σεξουαλική του διάθεση ώστε τα πράγματα να γυρίσουν εκεί που ήταν το παρελθόν, μην τον αφήνετε να αγωνίζεται μόνος. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε κι εσείς για να τον βοηθήσετε.

Διαβάστε περισσότερα