Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ισχυρός αντιπολιτευτικός «μπελάς» για την κυβέρνηση ο Πατούλης


Ισχυρός αντιπολιτευτικός «μπελάς» για την κυβέρνηση ο Πατούλης

patoulis-tsipras
Με νεότερη παρέμβασή του στον Πρωθυπουργό, ο Γιώργος Πατούλης με την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης των Δήμων της χώρας, «σηκώνει» το θέμα της αποσυμφόρησης των νησιών από τους μετανάστες, γεγονός που έχει φέρει θανάσιμο πλήγμα στην κοινωνική συνοχή αλλά και στην οικονομική ζωή των τοπικών κοινωνιών.

Θυμίζουμε την προηγούμενη δυναμική αντίσταση του Γιώργου Πατούλη στο «καπέλωμα» της εκλεγμένης διοίκησης των Δήμων από διορισμένους υπαλλήλους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που σκοπό είχε όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε την υφαρπαγή των «καλών πρακτικών» της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Επίσης, πρόβλημα για την «αριστερή» κυβέρνηση είχε δημιουργήσει και πάλι ο Γιώργος Πατούλης όταν πολύ πριν την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου ανέδειξε τις τεράστιες ελλείψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ξεγυμνώνοντας το κυβερνητικό καλώς έχει…
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, τόσο με την ιδιότητά του ιατρού αλλά και του Δημάρχου, δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και κυριολεκτικά καλύπτει δυναμικά τα κενά μίας πλαδαρής αντιπολίτευσης.
Γεγονός είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, σηκώνει τεράστιο βάρος, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας στη φτώχεια και το μεταναστευτικό.
Αυτό δεν αρέσει στην κυβέρνηση που έχει χάσει σε όλα τα επίπεδα, και η δυναμική παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, δημιουργεί συχνά πυκνά εκνευρισμούς, όχι μόνο για την ανάδειξη προβλημάτων αλλά και για την επίλυσή τους, υποκαθιστώντας επιτυχώς την απούσα κεντρική εξουσία.
Ο Γ. Πατούλης που χαίρει μεγάλης κοινωνικής αποδοχής, συνεχίζει ακάθεκτος!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/