Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Βρέθηκε νεκρή η 53χρονη που αγνοούνταν μετά τη θεομηνία

pipera111.jpg
Ο τραγικός επίλογος στις αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό της 53χρονης Σταυρούλας Πιπέρα γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής (18.09.2016). Η άτυχη γυναίκα από τη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, που αγνοούνταν από τις 7 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε νεκρή  από άνδρες του Λιμενικού σε παραλία στο Ποσείδι Χαλκιδικής.



Η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου όταν επέστρεφε στο σπίτι της από τη δουλειά της και εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Από εκείνη την ημέρα, τα ίχνη της είχαν χαθεί και αναζητούνταν.
Τη δυσάρεστη εξέλιξη γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Omnibus Alert, η υπηρεσία για την εξαφάνιση ενηλίκων.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
''Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της 53χρονης Σταυρούλας Πιπερά για τον αδόκητο θάνατό της. Η εκλιπούσα είχε εξαφανιστεί στις 07/09/16 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσ/νίκης, όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της. Στις 13/09/16 ενεργοποιήθηκε ο κοινωνικός συναγερμός OMNIBUS ALERT για τον εντοπισμό της, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αξιόπιστη μαρτυρία στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus 801-700-7707. Τελικά, η σωρός της εντοπίσθηκε από άνδρες του Λιμενικού Σώματος στις 18/09/16 σε θελάσσια περιοχή του Ποσιδείου Χαλκιδικής''.
Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου αναγνωρίσθηκε από την οικογένειά της.