Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, απαντά στις απορίες

meimarakis-mitsotakis-vouli
Αμφότεροι Σαμαράς και Μητσοτάκης κινούνται στον ολισθηρό δρόμο της ανθελληνικής σιωπής για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ.
Διαλέγουν να ξεχάσουν τη διακυβέρνηση Καραμανλή (και ότι αυτή πρέσβευε), διαλέγουν να ξεχάσουν την επίσημη γραμμή της ΝΔ μέχρι το 2012, όπου κύριο αντιπολιτευτικό εργαλείο ήταν η σύσταση εξεταστικής για τη νόθευση στοιχείων του ελλείμματος αλλά και η διερεύνηση της τότε παράλληλης πολιτικής στόχευσης του ΠΑΣΟΚ, για «άδειασμα» των ταμείων και υπαγωγή στο επαχθές Μνημόνιο.

Το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και η περίεργη διαδρομή του Ανδρέα Γεωργίου που πρώτα υπήρξε στέλεχος του ΔΝΤ και στη συνέχεια ανώτερος υπάλληλος της ΕΛΣΤΑΤ, θα ήταν μία τεράστια ευκαιρία για τη ΝΔ και την Ελλάδα να ξεσκεπάσει επιτέλους, αυτή τη βρωμιά που στήθηκε από ξένα συμφέροντα και «Έλληνες» πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και ντόπιους οικονομικούς παράγοντες, που μόνο είχαν να κερδίσουν από το ξεπούλημα της χώρας.
Η επίσημη γραμμή της ΝΔ, έστω και καιροσκοπικά από τον Αντώνη Σαμαρά, ήταν μέχρι το 2012, εξεταστική για το σκάνδαλο του μαγειρέματος των στοιχείων που οδήγησαν την Ελλάδα στην μετατροπή του ιδιωτικού χρέους σε χρέος κρατών! Έτσι σήμερα η πατρίδα μας με τη μετάβαση στο λεγόμενο ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης + ΔΝΤ, είναι υπόλογη σε όλα τα ξένα κοινοβούλια και στο ΔΝΤ και όχι στις αγορές. Άρα υπόδουλη άλλων λαών…και κυβερνήσεων. Άρα ανήκει στους ξένους… ενώ μέχρι το 2009 του Κώστα Καραμανλή ανήκε στους Έλληνες.
Ποιος λοιπόν ο λόγος που το ντουέτο Μητσοτάκης-Σαμαράς που συνεργάστηκαν και στις εσωκομματικές εκλογές, δεν σηκώνουν το θέμα; Τι φοβούνται; Τίνος τη ζαχαρένια δεν θέλουν να χαλάσουν; Και σίγουρα θα χαλούσαν από τη στιγμή που οι θιγμένοι του σκανδάλου ΕΛΣΤΑΤ ήδη επιτίθενται λυσσαλέα κατά του Κώστα Καραμανλή.
Είναι αυτονόητο, πως αν αποδειχθεί το προφανές σκάνδαλο που στήθηκε εις βάρος της Ελλάδας, η πατρίδα μας, θα κερδίσει άμεσα. Και αυτό γιατί όλο το εθνικό ξεπούλημα στήθηκε σε μία λαθεμένη παραδοχή, πως η Ελλάδα τελούσε υπό λογιστική πτώχευση. Η Ελλάδα θα διεκδικούσε αποζημιώσεις, το νοσηρό ΠΑΣΟΚ θα χανόταν ως πολιτική δύναμη εντός και εκτός του ΣΥΡΙΖΑ.
Για να αποδειχθεί λοιπόν το τεράστιο παγκοσμίων διαστάσεων σκάνδαλο, χρειάζεται εθνική συναίνεση, αυτή η Καραμανλική εθνική συναίνεση. Αυτή που ζήτησε το 2008-2009 ο Κώστας Καραμανλής προ της απειλής που ερχόταν και την αρνήθηκε σκοπίμως ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτή που υπηρέτησε πιστά και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και γι αυτό δεν έγινε αρεστός από το «σύστημα», γι αυτό μέχρι σήμερα παραμένουν 38.000 ψήφοι των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ χωρίς ταυτότητα…
Άλλη απορία;
«Ο Κεντροδεξιός»