Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Συναυλία Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Γιάννης Ζουγανέλης Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ξυλοκάστρου

Καλοκαιρινά μουσικά ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη Παρασκευή 12 Αυγούστου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ξυλόκαστρο.
Ο μεγαλύτερος συναυλιακός καλλιτέχνης της εποχής μας με την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία και με το φανατικό του κοινό Βασίλης Παπακωνσταντίνου, συναντάται για μια ακόμη φορά με τον διακεκριμένο και πολυτάλαντο Γιάννη Ζουγανέλη που έχει διαπρέψει σε όλους τους καλλιτεχνικούς τομείς της χώρας.Οι δυό τους σε συνδυασμό με την αστείρευτη ενέργειά τους μας υπόσχονται ένα μοναδικό συναυλιακό γεγονός στο αποκορύφωμα του καλοκαιριού.
Πρόκειται για μια συναυλία με δοκιμασμένα συστατικά επιτυχίας που περιλαμβάνουν την μεγάλη γκάμα τραγουδιών του Βασίλη και το τεράστιο καλλιτεχνικό του έργο και το πηγαίο χιούμορ του Γιάννη που θα μας χαρίσει στιγμές κεφιού και χαράς.
Πάμε, λοιπόν, μαζί τους κι αυτό το καλοκαίρι να λύσουμε, να ξεκινήσουμε, να τραγουδήσουμε, να ξανασηκωθούμε, να ξαναελπίσουμε, να ξαναγαπήσουμε και να ξανααγαπηθούμε και να φωνάξουμε όλοι μαζί:
"όχι στην μιζέρια, ναι στην κοινή δράση".
Ωρα έναρξης: 21.30
Tιμές εισιτηρίων:
• Διατίθονται σε προπώληση με προσφορά ως τις 11 Αυγούστου εισιτήρια με γενική είσοδο 10€.
• Την ημέρα της συναυλίας στις 12 Αυγούστου η τιμή για κανονικό εισιτήριο θα είναι 14€