Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Τα μαφιόζικα χτυπήματα ξανα-ξεκίνησαν από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

meimarakis_karamanlis_nd
Ο Καραμανλισμός είναι μία μισητή έννοια και λέξη για τους νταβατζήδες και τη διαπλοκή. Πρεσβεύει εθνική συναίνεση, μεγάλες εθνικές αποφάσεις και πάνω απ’ όλα πατριωτισμό.
Κατά τη διαδικασία που η Ελλάδα βρίσκεται στο λαβύρινθο της ύφεσης και του ξεπουλήματος, με προφανή κέρδη για κάποιους …δισεκατομμυρίων, δεν είναι δυνατόν να αφεθεί η οποιαδήποτε δημοκρατική απειλή να κυκλοφορεί «ελεύθερη».

Η νεότερη απειλή για το «σύστημα» – μετά το 2009 – εκφράστηκε κατά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, οπότε εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που μίλησε με μετριοπάθεια και συσπείρωσε για πρώτη φορά μετά την περίοδο Κώστα Καραμανλή όλο το κεντροδεξιό κόσμο – πλην των φανατικών ταγμένων σε ακροδεξιές δυνάμεις.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης «τρόμαξε» τη διαπλοκή εντός και εκτός Ελλάδας, δημιούργησε ένα ρεύμα νίκης και κεντροδεξιάς εξουσίας, χωρίς Μνημονιακές εξαρτήσεις. Μίλησε για εθνική συναίνεση, άρα για μόνοιασμα. Κουβέντες που δεν άρεσαν σε αυτούς που ζουν από την όξυνση – άρεσαν όμως στον Ελληνικό λαό που επιθυμεί την ηρεμία και την πρόοδο. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κυριολεκτικά «λεηλατήθηκε» από τους ίδιους που το 2009 έριξαν τον Κώστα Καραμανλή και έστειλαν την Ελλάδα, με δόλο και λογιστικές απάτες, στην αγκαλιά της χειρότερης μεταπολεμικής εξάρτησης – Το Μνημόνιο! Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για να μην γίνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αρχηγός της ΝΔ.
Το σημερινό σχέδιο εξόντωσης του Καραμανλισμού, δια χειρός Ψυχάρη και Βήματος, έρχεται ως φυσική συνέπεια αυτού που ξεκίνησε από το μακρινό 2009 και ξαναγιγαντώθηκε το 2015 με αφορμή την επάνοδο του Καραμανλικού Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ.
Το Βήμα, η εφημερίδα – φυλλάδα που εκτελεί συμβόλαια, επιτίθεται στον Καραμανλή, με τη γνωστή λάσπη, με αφορμή το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν σαφές προβάδισμα των Καραμανλικών. Δεν είναι τυχαίο. Παίζεται το μέλλον της Ελλάδας, και όσο το αχώνευτο για τη διαπλοκή δίδυμο Καραμανλής – Μεϊμαράκης, κυκλοφορεί «ελεύθερο», κάποιοι θα εκτελούν τα συμβόλαια από το παρελθόν.
Ότι και να κάνουν, θα έρθει το ΦΩΣ… ευτυχώς για όλη την Ελλάδα.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com