Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί η σκύλευση του πτώματος της Ελλάδας. Μία κοινωνία, σύμφωνα με τις επίσημες έρευνες πια, καταθλιπτική και αποκρουστική, τόπο που σύσσωμος ο δυτικός πολιτισμός κρίνει ως τον πιο απαίσιο για να ζήσει, το χειρότερο όλων χωρίς να μας ενοχλεί, χωρίς να θέλουμε να τον αλλάξουμε. Μία θνησιγενής κοινωνία πια που υποβάλλεται στη βάσανο της πολιτικής νεκροφιλίας.
Πλεόνασμα 3,5% οι κ.κ. Τσίπρας Καμένος με την υπογραφή τους, πλεόνασμα 2% ο κ.Μητσοτάκης, πλεόνασμα 2% και ο κεντρικός τραπεζίτης κ.Στουρνάρας. Πλεόνασμα υποκρισίας 100% όλοι τους. Διαχείριση της φτώχειας, κατ’ εντολή της Αρχηγού τους Ελληνίδας "Γκιουλέν" της Ευρώπης, που ορίζει τη φτώχεια των λαών και υπακούουν οι ντόπιοι εντολοδόχοι της. Έρπουσα φτώχεια για δεκαετίες, με μόνο σκοπό την επιβίωση του ελληνικού παρακράτους και των ευηπόληπτων τιμητών του, παρακλάδια της διεθνούς μαφίας. Μόνος στόχος να μην σηκωσει κεφάλι η Ελλάδα, οι Έλληνες, προδομένοι για άλλη μία φορά από τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Ποιο πλεόνασμα, ποια  Ελλάδα; Η Ελλάδα των υδρογοναθράκων, η Ελλάδα του λιγνίτη και απίστευτου ορυκτού πλούτου, η Ελλάδα της τσιπούρας και του λαυρακίου, η Ελλάδα, του λαδιού και της ντομάτας, η Ελλάδα της Επιδαύρου και της Αμφίπολης, η Ελλάδα της αρχαίας Ελλάδας, η ατελείωτη Ελλάδα, φτωχή και ριγμένη υποταγμένη σε λαθρέμπορους πολιτικής υποχρεώνεται σε αιώνια εξαθλίωση, κάτω από την μπότα αφεντών με διακεκριμένα τσιράκια τυλιγμένα  σε χαρτιά υγείας Παναμά, που ομιλούν για το καλό της πατρίδας, για την ανάπτυξή της.
Μία σπείρα επίορκων υπανθρώπων που δοξάζουν το χρήμα και τη σάρκα, εθισμένα στην κόκα τους, απαιτούν την υποταγή ων Ελλήνων. Τον ΟΗΕ απέστειλε η Όλγα της Ευρώπης για να εκτελέσει το μυστικό δείπνο της στο βράχο της Ακρόπολης, ιερό σύμβολο αιώνων που θέλει την ιδιοκτησία του για 99 χρόνια. Το ρόλο του Ιούδα ποιος θα τον παίξει αυτή τη φορά για να εξασφαλίσει την επιβίωση και την κυριαρχία ενός παρακράτους άριστα οργανωμένου εγκλήματος, μίας διεθνούς μαφίας πατριωτισμού, που ξεψυχά;
Εκλογικός νόμος, Σύνταγμα, οικουμενική, συνάντηση Τσίπρα - Μητσοτάκη και κάθε λογής πολιτικές αρλούμπες για μία κοινωνία που κομουνιστικοποιείται στην απόγνωση, που περιθωριοποιείται διεθνώς, που σκύβει το κεφάλι κάθε μέρα και περισσότερο. Μία κοινωνία που εξοντώνεται, μία κοινωνία που γηράσκει αυτοϊκανοποιούμενη, μία κοινωνία όμηρος στις ορέξεις δύο προσώπων. Το «γκιουλενικό» δίδυμο Ελλάδας και Ευρώπης που με μαφιόζικες μεθόδους «Χούβερ» του περασμένου αιώνα και ελέγχου, απύθμενων εκβιασμών σε κάθε τι που κινείται και ακινητεί στη χώρα μας, πετάει την Ελλάδα και την κοινωνία της στα αζήτητα του σύγχρονου πολιτισμού, ιθαγενείς στον ψηφιακό κόσμο του διαστήματος και της γνώσης. Παρατηρητές του Euro 16 σε έναν πολιτισμό ανθρώπων με ισχυρές νέες χώρες, διαφορετικά Βαλκάνια, μία άλλη Ευρώπη. Με μία Ελλάδα έξω από το γήπεδο να πιστεύει εμμονικά ότι θα παίξει στον τελικό και το χειρότερο ότι θα πάρει το Πρωτάθλημα.
Φτάνει πια. 7 χρόνια αντίστασης και υποκρισίας είναι αρκετά. Κάποιος να αναδείξει την Ελλάδα, να δώσει ένα όραμα σε αυτό τον τόπο, κάποιος Έλληνας επιτέλους να μην προσκυνήσει την αφέντρα της Ελλάδας, να δώσει δουλειά στα νιάτα, να κάψει τα παλάτια της Βαστίλης, τα όργια στο άψυχο κορμί της Ελλάδας. 
Πλεόνασμα 10% για μία Ελλάδα χωρίς λαθρέμπορους, μεσάζοντες και σφιχταγκαλιασμένους πολιτικούς, επιχειρηματίες, δικαστές και εκδότες της ντροπής. Πλεόνασμα 10% και όποιος αντέξει. Ρέκβιεμ στην καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου, της ταφόπλακας της Ελλάδας, που εξέθρεψε ζόμπι Έλληνες, Εφιάλτες με το όνομα Λεωνίδας…
 

Thedayaftergr