Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ "ΓΚΙΟΥΛΕΝ" Π.ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στην πρώτη αποκάλυψη του thedayaftergr για το δίκτυο του «Έλληνα Γκιουλέν», Πολύκαρπου Ψωμιάδη, που εξακολουθεί να ελέγχει την Ελλάδα της φτώχειας, της εξαθλίωσης και κυρίως του αφελληνισμού, οι αντιδράσεις που υπήρξαν ήταν φυσιολογικές. Ένοχη σιωπή από τους γνωρίζοντες και εύλογη απορία από τους μη δεχόμενους να αποδεχτούν ότι ένα πρόσωπο, με τις ευλογίες ενός διεθνούς παράλληλου κόσμου, υπέταξε μία ολόκληρη κοινωνία, ένα Κράτος, ένα Έθνος με σκοπό να το οδηγήσει στο διαμελισμό του.
Είναι ευτυχές ότι δεν υπήρξε καμία διάψευση για την ύπαρξή του, για τις επαφές του και κυρίως για τις ευλογίες του κατά τις συναντήσεις του με διακεκριμένα μέλη της κοινωνίας μας, πολιτικούς, τοπικούς άρχοντες, επιχειρηματίες, δικαστές, στρατηγούς, εκδότες, καναλάρχες, ηθοποιούς, αθλητές, τραγουδιστές και με λίγα λόγια όποιον γνωρίζει η ελληνική κοινωνία διά της προβολής του από τα μέσα ενημέρωσης, νόμιμα και παράνομα.
Η μέθοδος δράσης και επιτυχίας του Πολύκαρπου Ψωμιάδη, του Έλληνα G, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να κατανοηθεί. Η κατ’ εικόνα και καθ' ομοίωση δημιουργία, εκπαίδευση και δράση του με τον  Έντγκαρντ Χούβερ, ιδρυτή του FBI και κυρίαρχου της αμερικανικής κοινωνίας επί δεκαετίες, από την ποτο-απαγόρευση μέχρι την Κυβέρνηση Νίξον, αρκεί με μόνο μία παρακολούθηση της ταινίας ή την ανάγνωση ενός βιβλίου της ζωής του Αμερικανού βασιλιά των μυστικών υπηρεσιών για να καταδείξει πως ο «Έλληνας Γκιουλέν» αντιγράφοντας κράτησε και ακόμα κρατεί δέσμια μία ολόκληρη κοινωνία. Οι περιβόητοι, σε όλους τους γηραιότερους, φάκελοι της Χούντας που ποτέ δεν καταστράφηκαν, εμπλουτίστηκαν και αντικαταστάθηκαν με ηλεκτρονικά αρχεία στην εποχή μας, φυλαγμένα σε ένα συρτάρι που ανοιγοκλείνει για τον καθένα ξεχωριστά όποτε πρέπει, ήταν αρκετοί ώστε Πρωθυπουργοί και πάσης φύσεως κρατικοί λειτουργοί να υπακούουν στις εντολές του. Από τον περιώνυμο εφοπλιστή της κρουαζιέρας μέχρι τον αυτοδημιούργητο Πόντιο στην καταγωγή προμηθευτή καυσίμων στις Ένοπλες Δυναμεις, από τον καναλάρχη σύζυγο ευειδούς κυρίας μέχρι τον αντίστοιχο πρώην μετρ των ασφαλειών, από τον καταζητούμενο πρώην μέντορα επιχειρηματία μέχρι τον πολιτικό διοικητή αλευρά του Αγίου Όρους, από τη μία άκρη της Ελλάδας μέχρι την άλλη, όλοι αναμφίβολα πατριώτες, ποιος δεν ξέρει τον Έλληνα G. Ποιος κρατικός λειτουργός, ψηλά και χαμηλά, θα ήθελε να δει προσωπικές στιγμές αδυναμίας του, παθών και λήψης δώρο-βιβλίων στη δημοσιότητα, στους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης όπως τους αποκαλούσε το επίσημο Κράτος που ασφαλώς υπήρξαν δημιουργήματα και σύντροφοι του Έλληνα G. Το τι απέγινε τελικά με τις φημολογούμενες κασέτες της υπόθεσης Ζαχόπουλου, τι απέγινε τελικά πρόσφατα με τον καταγραφέα των θεσμών στο Hilton, τι απέγινε με την γραμματέα κεντρικού τραπεζίτη, τι απέγινε με τα βαλιτσάκια του δικτύου G, τι απέγινε με τη ζωή του καθενός από εμάς που επιθυμούσε να αλλάξει αυτή τη χώρα, λίγη σημασία έχει. Όλα καταγράφονται αλλά τίποτα δεν βγαίνει στη δημοσιότητα για τα θύματα που πέφτουν πατριωτικά και θεολογικά εύκολα στον ιστό της αράχνης του ΄Ελληνα G, με τη λήψη της ορθής απόφασης για το δίκτυο G, αδιάφορο πάντα για το εθνικό συμφέρον. Προτίμηση ασφαλώς σε διακεκριμένους πολίτες με ιδιάζουσες σεξουαλικές προτιμήσεις και εθιστικές τάσεις, διοχετευόμενοι πάντα λαθραία, πέρα από τον αυστηρό έλεγχο του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Υπουργού του.
Εξάλλου τι ορίζεται εθνικό συμφέρον σε μία χώρα σαν την Ελλάδα που δεν διαθέτει καταγεγραμμένη Εθνική Στρατηγική αλλά ο Πρωθυπουργός της ο κ.Τσίπρας εξήγγειλε πρόσφατα την εθνική στρατηγική επικοινωνίας, είναι δημιουργικά ασαφές. Επικοινωνίας, άραγε, σε τι και γιατί; Στο δίκτυο G; Της Ελλάδας μέλους του ΝΑΤΟ ή της Ελλάδας που παράγει Καλάσνικοφ; Η διοίκηση διά της διαίρεσης, της διαβολής, υπήρξε ο θεμελιώδης σκοπός του δικτύου G και των ξένων δημιουργών και εντολοδόχων του για μία Ελλάδα αποικία και διαμελισμένη. Όχι άδικα αν φανταστεί κανείς ότι η Ελλάδα, μόλις πήγε να γίνει Μεγάλη Ελλάδα, υπήρξε πάντα διαιρεμένη σε βασιλικούς – αντιβασιλικούς, δυτικούς – κομμουνιστές, μνημονιακούς – αντιμνημονιακούς. Βούτυρο στο ψωμί ο διχασμός για τον αρχι-εκβιαστή θηριοδαμαστή της Ελλάδας.
Σε μία Ελλάδα που σήκωνε κεφάλι κάτω από μία τυραννία η δικτατορία Ιωαννίδη και η εξέγερση του Πολυτεχνείου που τον επέβαλε υπήρξε η ιδανική ευκαιρία για τη γένεση του «Έλληνα Γκιουλέν» από τις υπηρεσίες της Μεγάλης χώρας που τον τίμησαν και τον τιμούν, τον βασανιστή των ΕΑΤ/ΕΣΑ, ετησίως ως επίσημο προσκεκλημένο στην πρεσβεία των ΗΠΑ την ημέρα ανεξαρτησίας τους 4η Ιουλίου και όχι μόνο. Οι υπηρεσίες του εναντίον της Ελλάδας και φαινομενικά υπέρ των δημιουργών του κόστισαν τη διπλωματική καριέρα σειρά πρέσβεων των ΗΠΑ στην Ελλάδα που μετά τη θητεία τους στη χώρα μας αφελείς εμπιστευόμενοι τον Έλληνα G κέρδισαν την τιμητική τους αποστρατεία από το διπλωματικό σώμα. Συνήθη πρακτική για όλα τα θύματα του Έλληνα G που σιωπούν καθώς ευεργετήθηκαν από τον ίδιο και παύτηκαν όταν δεν είχε την ανάγκη τους, όταν έγιναν απείθαρχοι, όταν συνειδητοποίησαν το κακό που προξενούν στην Ελλάδα.
Η μήτρα που γέννησε τον Έλληνα G υπήρξε ο Ελληνικός Στρατός στον οποίον ακόμα και στις μέρες μας μεγαλουργεί προσποιούμενος τον πατριώτη, κήρυκα του Κυρίου του, ντυμένος στα ράσα και ψωνίζοντας τον αρρενωπό ανθό της χώρας. Θύματα του αμέτρητα, που τον εμπιστεύτηκαν, τα πλάγιασε πουλώντας πατριωτικό παραμύθι μετατρέποντας τον Ελληνικό Στρατό άνευρο και άπρακτο, ορίζοντας αποστρατείες, διατηρητέους και αποδιοπομπαίους. Επίλεκτα μέλη του δικτύου G, εν αγνοία τους τις περισσότερες φορές, όμορφα και ριψοκίνδυνα παλληκάρια που δεν διστάζουν να βάφουν τα μαλλιά τους, εξουσιομανείς  ακόμα και στελέχη με ΑΜΕΑ μέλη που θεώρησαν ότι βρίσκουν ανακούφιση στον Έλληνα G. Σχολή Ευελπίδων, Σχολή Πολέμου, Σχολή Εθνικής Άμυνας υπό την παρακολούθησή του με το μανδύα του πατριώτη. Με πανουργία, ανώνυμες καταγγελίες και λάσπη πάσης φύσεως, ο Ελληνικός Στρατός για πρώτη φορά την ένδοξη ιστορία του αποδεκατίστηκε σε γενναίους και περιορίστηκε με τις αποφάσεις των ηγητόρων του οικιοθελώς ως επιτήδειος ουδέτερος, μακριά από τη φύση του, αποψιλώθηκε με επαίσχυντες μειώσεις θητείας και κλείστηκε σε Μαγειρεία θεωρώντας και απαιτώντας τιμές για τις υπηρεσίες του σε φιλανθρωπικές αποστολές. Η avant-gate  του Ελληνικού Στρατού οικείοι του Έλληνα G. Θα αποτελούσε πράγματι πολιτικό κουίζ η απάντηση του ΥΕΘΑ κ.Καμένου και του Διευθυντή Γραφείου του  κ.Συμεωνίδη αν τον γνωρίζουν, αν συνομιλούν μαζί του, αν επίσπευσαν τις μεταθέσεις φέτος, για τις οποίες περηφανεύεται το ΓΕΣ μήπως και απομακρυνθούν από την εξουσία χωρίς να έχουν ελέγξει αποστρατείες και τοποθετήσεις σε νευραλγικά πόστα. Γιατί τα προηγούμενα χρόνια στις σκοτεινές προσπάθειες σχηματισμού Ελληνικής Κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο κυκλοφορούσαν, από το δίκτυο G, non-papers που απαιτούσαν συγκεκριμένο Υπουργό Άμυνας για να κυβερνηθεί η χώρα;
Πόντιος ο Διευθυντής Γραφείου του Υπουργού Άμυνας, πόντιος ο Αρχηγός Στρατού, πόντιος ο Γενικός της Διεύθυνσης Εξοπλισμών, πόντιος και ο Πολύκαρπος Ψωμιάδης. Πόντιος και ο Σαββίδης, πόντιος και ο Ρέμος, η Βανδή, ο Λε-Πα, ο Καρράς, ο Χάρυ-Κλυν, πόντιος και ο Άγιος Παίσιος που εμπορεύτηκε σε κυριακάτικες εφημερίδες όσο κανένας άλλος Άγιος της Χριστιανοσύνης εξυπηρετώντας το αφήγημα του Έλληνα «Γκιουλεν» που θα έφερνε στην Ελλάδα την Πόλη χωρίς αγώνες, αρκεί ο ελληνικός στρατός και η κοινωνία μας να έμεναν άπραγοι. Ποντιακό λοιπόν κατά βάση το αφήγημα του Έλληνα Γκιουλέν που τύλιγε τα θύματα του στην καταγωγή, μέσα σε πατριωτική και θρησκευτική κατάνυξη, για την απελευθέρωση του Πόντου, για το προσκύνημα στη Σουμελά, μετατρέποντας τους εχθρούς του σε υποχείρια του και διαλύοντας όποιον αντιστεκόταν. Θύματά του κατά προτίμηση από την επαρχία, από την όμορφη Θεσσαλονίκη, πολιτικοί, ηθοποιοί, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι που κατερχόμενοι στην Αθήνα ήταν εύκολα διαχειριζόμενοι, πιόνια του G μέχρι να καταλάβουν τους ρυθμούς της πόλης-κράτος. Έτοιμα να σκεπάσουν επικοινωνιακά κάθε δυσάρεστη αποκάλυψη, μακελειό στη δίκη του Αγίου Πνεύματος.
Επαγγελματική, κοινωνική, οικογενειακή απομόνωση και στο τέλος καταστροφή για όποιο κύτταρο της κοινωνίας δεν παραδινόταν στις ορέξεις του, στην εξυπηρέτηση καταστροφής της χώρας. Αλήθεια πόσοι δεν γεύτηκαν την καταστροφή του διαλύοντας επιχειρήσεις, οικογένειες, προσωπικότητες με την απορία ακόμα ποιος τους διέλυσε, τι συνέβηκε. Από τον πιο σκληρό αλλά άπειρο Μνημονιακό Υπουργό, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, μέχρι τον λούμπεν απελευθερωτή της Ελλάδας Ανεξάρτητο Έλληνα Πάνο Καμένο ο Π.Ψωμιάδης τους είχε συναντήσει και προσφέρει τα  θέλγητρά του για ανέλιξή τους. Όποιος δεν υπάκουσε, όπως ο φίλος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εξοβελίστηκε από την πολιτική, διώχθηκε επαγγελματικά και περιορίστηκε στη συγγραφή βιβλίων γιατί δεν ενέδωσε στη δραχμοποίηση της κοινωνίας. Όποιος υπάκουσε, κέρδισε τη δόξα και την τιμή του αγήματος της κηδείας της Ελλάδας. Αλήθεια ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου λοιδορήθηκε από το δίκτυο G, τα μέσα ενημέρωσής του και την κοινωνία για τη λίστα Λαγκάρντ και την απόκρυψή της. Ο κ.Καμένος 15 μήνες στην εξουσία με τον σύντροφο Αλέξη θα μας την αποκαλύψουν επιτέλους ή και αυτοί θα την έχουν κλειδωμένη στο συρτάρι της εξουσίας τους, στο συρτάρι του G. Πόση κοροϊδία σε μία Ελλάδα που πεθαίνει!
Η δραχμοποίηση της κοινωνίας και η αποποίηση των αξιών της Ευρώπης θα έφερνε το μοντέλο Κύπρου, που τόσα εύστοχα επαναλήφθηκε στην Ουκρανία και στην Ελλάδα μας. Το διαμελισμό της ήσυχα και όμορφα, με ή χωρίς βιασμό. Τι ήθελε άραγε ένα ιερωμένος, που μισθοδοτείται από την Ελληνική εκκλησία χωρίς ενορία, στο πλάι του Ιωαννίδη το ‘74 , στο πλάι του  Ουκρανού Προέδρου Ποροσένκο το ‘15, σε μία χώρα που διαμελίστηκε, θα μπορούσε να μας απαντήσει η ο σεβαστός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, διάδοχος του μακαριστού Χριστόδουλου της Αλληλεγγύης, κάποτε Μητροπολίτου Βόλου των Ελλήνων Πεζοναυτών και του μετέπειτα φίλαθλου Δημάρχου κ.Μπέου. Αυτά είναι αρκετά προς το παρόν.
Ο διαμελισμός της Ελλάδας είναι ανέφικτος με την Κυβέρνηση Ομπάμα. Αυτός είναι και ο στρατηγικός στόχος του δικτύου G που συνεργάζεται πιστά με το αντίστοιχο της Τουρκίας και καθοδηγείται στις μέρες μας από την αντιπρόσωπό του στην Ευρώπη. Χρονοτριβή και εφελκυσμός μέχρι τις αμερικανικές εκλογές με προσμονή στη Χίλαρυ Κλίντον που αναμένεται να τηρήσει μία διαφορετική στάση για την προβληματική Ελλάδα. Να βάλει μπουρλότο στον κόσμο, στην Ελλάδα. Μία δολάριο-δραχμή, ένα διαμελισμό της. Μέχρι τότε παραλογισμός και αμπελοφιλοσοφίες έγκριτων συνεργατών του Π.Ψωμιάδη όλων κατά σύμπτωση κατόχων offshore του Παναμά και τραπεζικών λογαριασμών στην Ελβετία στους απεσταλμένους από την Ευρώπη.
Η Ελληνίδα G της Ευρώπης, η παρουσιαζόμενη ως υψηλά ιστάμενο στέλεχος της Europol, o Έντγκαρντ Χούβερ της Ευρώπης, που εξασφάλισε τα ελληνικά υποχείρια της σε ευαίσθητες θέσεις μετανάστευσης και ασφαλείας, που συνομιλεί με τους Γιούνκερ, Ολάντ, Ντραγκι, Σαμαρά, Τσίπρα, Βούτση και όλους όσοι χρειάζονται πλην ενός ορίζει πια τη δύναμη του θηριοδαμαστή της Ελλάδας. Αυτή συντονίζει τις ενέργειες του τοπικού δικτύου, αυτή έστειλε τον Pάπα, τον Μπαν-Kι-Mουν, τον Γιούνκερ και όποιoν χρειαστεί για  να στηρίξουν το εγκληματικό για την πατρίδα δίδυμο Τσίπρα – Καμένου, για να σύρουν το χρόνο μέχρι την αλλαγή της αμερικανικής κυβέρνησης. Αυτή και το thedayaftergr θα αποκαλύψει σύντομα στους Έλληνες για να γνωρίζουν ποιοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, ποιοι μας σκλαβώνουν 99 χρόνια, ποιοι θέλουν να εξουσιάζουν την Ελλάδα και τον 21ο αιώνα.
Καλή ανάγνωση σ’ όλους και καλή λευτεριά. Κάθε κριτική στην έρευνά μας καλοδεχούμενη. 
Κάθε σιωπή ανθρώπινη. Κάθε άλλη πράξη ως επίδειξης ισχύος και εκφοβισμού, ντροπή. 
Ο αγώνας συνεχίζεται για μία οικουμενική Ελλάδα με Κυβέρνηση Ελλήνων, για μία ζωή ελευθερίας και ευημερίας στον τόπο μας, στην Ευρώπη μας. 
Για να ξέρουμε γιατί ζούμε και πεθαίνουμε…
Σ.Σ. Τα στοιχεία της δεκαετούς έρευνας του thedayaftergr χάρη και στη συμβολή των δύο G είναι ανεξάντλητα και οι αναγνώστες μπορούν να αξιολογήσουν τα γραφόμενα και να απαιτήσουν τα ελλείποντα, από εμάς, από άλλους, από τους ίδιους τους εαυτούς τους, για οποιαδήποτε περίπτωση επιθυμούν…
 
thedayaftergr