Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΤΟΛΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"!

Για 11η συνεχή χρονιά η Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" θα δώσει το παρόν στις λιτανείες της Ιερής Εικόνας της πολιούχου Αγίου τόσο της Παραλίας Πλατάνου, όσο και του Αιγίου Ζωοδόχου Πηγής (Παναγίας Τρυπητής) σήμερα Πέμπτη 5 Μαϊου στις 20.30 και αύριο Παρασκευή 6 Μαϊου στις 10:30 αντιστοιχα !

 Η Young Band θα αποδώσει μουσικά τα θρησκευτικά εμβατήρια: "Μισολόγγι", σε ενοργάνωση για μπάντα του Μεσολογγίτη Μαέστρου κ. Χρήστου Βλαχογιάννη, καθώς και τους "Αγιο Απολλόδωρο" και "Άγιο Μηνά" του Κερκυραίου Μαέστρου κ. Σπυρίδωνος Προσωπάρη, αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας ("Παλαιά").

Επιπλέον, θα αποδώσει μουσικά το εμβατήριο "MISS LIBERTY" του αμερικανού μουσικοσυνθέτη Karl L. King μετά το πέρας της λιτανείας!

 Στο Αίγιο η νεανική Μπάντα της Αιγείρας θα εμφανιστεί με τις νέες θερινές στολές της, τις οποίες προμηθεύτηκε το Ν.Π.Δ.Δ. "Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία" του Δήμου Αιγιάλειας από τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας "ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ"!