Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Ήρθε το τέλος του ελληνικού Μεσαίωνα. Το τέλος της αιώνιας Ελλάδας της υποταγής και της δανεικής ζωής. Των φύλαρχων ιθαγενών που εκλιπαρούν Γερμανούς και Γάλλους για σπασμένα καθρεφτάκια εξουσίας να δώσουν στο λαό για να σωπάσει. Μία συμφωνία για το αιώνιο χρέος της χώρας που θα διατηρήσει στην καρέκλα του το παρακρατικό δίκτυο εξουσίας που έκανε κατάληψη στη δημοκρατία και αρνείται να μπει στο χρονοντούλαπο της ελληνικής ιστορίας.
Η Ελλάδα γεννήθηκε το 1830 υποταγμένη στους Ευρωπαίους δανειστές που εγγυήθηκαν την ύπαρξη  και την εκμετάλλευσή της. Η κλασσική συνταγή της αποικιοκρατίας του διαίρει και βασίλευε με το εθνικό δόγμα του ρουσφετιού και του μπαξισιού έφτασε μέχρι τη σημερινή ημέρα της εθνικής αντιπροσωπείας των Τσίπρα Καμένου παιγμένο μονότονα ξανά και ξανά σε βαθμό αηδίας.
Πολιτικοί αγύρτες εξαπάτησαν έναν λαό που με ενοχική σιωπή τους πίστεψε ελπίζοντας μάταια να του εξασφαλίσουν τη διαιώνιση της παρασιτικής ζωής τους εις βάρος των αγέννητων απογόνων τους. Να συνεχίσουν τα όργιά τους κάτω από το χαλί του ενταφιασμού τους. Να εξασφαλίσουν στους πλούσιους συνταξιούχους της επαίσχυντης γενιάς του Πολυτεχνείου παχυλές συντάξεις για να ταΐζουν δόλια τα άνεργα νιάτα και τους ντροπιασμένους οικογενειάρχες εξαρτημένα όντα από τη μαφία της εγκληματικής οργάνωσης του Έλληνα Γκιουλέν.
Ο κόσμος άλλαξε, η Ελλάδα θέλησε να μείνει ίδια. Άλλαξε πολιτικούς παλιάτσους ασταμάτητα για να μείνει η ίδια. Το μόνο που κατάφερε είναι η ήττα της και η νίκη της εγκληματικής οργάνωσης που μέσα από τα σωθικά της πασχίζει για τη διάλυση της χώρας. Πατριωτική οργάνωση που την έριξε στα τέσσερα, τη διέσυρε παγκοσμίως, της έσκισε την ψυχή και την έντυσε με ρακένδυτα Μνημόνια και τέλος τώρα θέλει να την πετάξει στα Τάρταρα της Υδρογείου.
Μία μόνο σωτηρία υπάρχει για την Ελλάδα, την κοινωνία μας, τους αγέννητους. Αναγέννηση, με αναποδογύρισμα των αξιών και των αξίων. Τα ανιαρά προβαλλόμενα καθημερινά κακέκτυπα πετυχημένων αποτυχημένων οφείλουν να εξαφανιστούν. Να ανοίξει ο δρόμος για νέους άφθαρτους Έλληνες και Ελληνίδες που θα δώσουν πνοή στο κουρασμένο σαρκίο της κοινωνίας μας. Να χαθούν τα μέλη και οι φίλοι της μεταπολιτευτικής Παράγκας, οι Έλληνες κροίσοι λεηλάτες του δημοσίου χρήματος, ευλογημένοι οπίσθιων παρακρατικών μηχανισμών εξουσίας και να πρωταγωνιστήσει ξανά μετά από χιλιετίες το ελληνικό πνεύμα, η Ελλάδα, η μήτρα της Ευρώπης.  
Ο πλούτος της Ελλάδας είναι τεράστιος και μάταια παλεύουν οι κ.κ. Τσίπρας Καμένος μαζί με τα ευρωπαϊκά αφεντικά τους να μας πείσουν ότι πρέπει να ζούμε στο 21ο αιώνα όπως οι Αλβανοί του Χότζα. Λάθος επιλογή, λάθος αποτέλεσμα.
Το αιώνιο σκοτάδι που επιδιώκουν οι λαοπλάνοι Τσίπρας και Καμένος με πρότυπο τα σβησμένα φώτα του Μαδούρου το μόνο που θα ωφελήσει σύντομα είναι να πέσουν μέσα οι ίδιοι, οι οπαδοί τους και τελευταίος ο κοινός τους μέντορας βασανιστής των ΕΑΤ -ΕΣΑ με το ευρωπαϊκό του ανθελληνικό κατευθυντήριο  που όλοι γνωρίζουν πια. Η ψεύτικη κοινωνία των λαθρεμπόρων ψυχών που πασχίζουν να εγκαταστήσουν είναι μία ουτοπία που θα τους ρουφήξει σαν μαύρη τρύπα του διαστήματος.

Αποκάλυψη τώρα! Αναγέννηση Τώρα!
 

Thedayaftergr