Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ο Δήμαρχος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου Ηλίας Ανδρικόπουλος,σε σύσκεψη υπό τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης




Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου Ηλίας Ανδρικόπουλος, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουπλή και έλαβε μέρος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26/04/2016 στις 10:00 π.μ. στο Υπουργείο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννης Τσιρώνης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μπαλάφας,  ο Υφυπουργός Οικονομίας κ. Αλέξανδρος Χαρίτσης, Γενικοί Γραμματείς, Περιφερειάρχες και Πρόεδροι ΦΟΔΣΑ.
Αντικείμενο της σύσκεψης η «Βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, από το ΕΣΠΑ 2014-2020, για την επίτευξη των στόχων των ΠΕΣΔΑ και του ΕΣΔΑ» κατόπιν του υπ. αρ. 454/14.4.2016 σχετικού εγγράφου, του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Ευάγγελου Καπετάνιου, «Χρηματοδοτικές προτεραιότητες έργων και δράσεων Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ).