Τρίτη 19 Απριλίου 2016

“Χάνω Βάρος – Κερδίζω Ζωή” Καμπάνια για την παιδική παχυσαρκία στην Ελλάδα.........

logo newsletterlogo newsletterlogo newsletterlogo newsletter






eof_anaklisi_033.jpgΤις παράλληλες εξαγωγές 28 φαρμάκων απαγόρευσε ο Ε.Ο.Φ



Όπως αναφέρει η διοίκηση του Οργανισμού στην απόφασή της, ο ΕΟΦ προχώρησε την Πέμπτη στην απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών 28 φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Διαβάστε περισσότερα




andreas_ksanthos23FGGHGFGGGFG.jpgΟμιλία Α. Ξανθού στην άτυπη Σύνοδο Υπουργών Υγείας της ΕΕ


Φαρμακευτική καινοτομία προς όφελος των ασθενών και των Δημόσιων Συστημάτων Υγείας
Διαβάστε περισσότερα


“Χάνω Βάρος – Κερδίζω Ζωή” Καμπάνια για την παιδική παχυσαρκία στην Ελλάδα


paidiki_paxisarkia.jpgΜε πρωτοβουλία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Κατσαβριά – Σιωροπούλου σε συνεργασία με την κ. Ευαγγελία Χαρμανδάρη, Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας υπό την προεδρεία του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού την Τρίτη 12 Απριλίου 2016.
Διαβάστε περισσότερα


Το Πρόγραμμα οδοντιατρικής κάλυψης & το Πρόγραμμα παιδικών εμβολιασμών των Γιατρών του Κόσμου συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα

giatriuotou_kosmou_osdpntiatrika.jpgΤο πρόγραμμα οδοντιατρικής κάλυψης παιδιών και ενηλίκων, Smile Project, και το πρόγραμμα παιδικών εμβολιασμών, ChildImmunization, των Γιατρών του Κόσμου, συνεχίζεται για ακόμα ένα έτος.
Διαβάστε περισσότερα


Clarigo NIPT : Πρωτοποριακή εξέταση του εμβρυϊκού DNA

Sequence_01_1754.jpgprogennitikos_elegxos-666x399.jpg
Επανάσταση στον προγεννητικό έλεγχο φέρνει η πρωτοποριακή εξέταση του εμβρυϊκού DNA Clarigo NIPT, που για πρώτη φορά θα εκτελείται εξ ολοκλήρου και στην Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα
               


Δέκα λόγοι που οδηγούν τους άνδρες στην απιστία


aspistisa.jpgΟκτώ στους δέκα άνδρες και έξι στις δέκα γυναίκες απατούν το σύντροφό τους στη διάρκεια του γάμου και των μόνιμων δεσμών, ενώ ακόμη και στη χώρα μας ένα στα δύο ζευγάρια οδηγείται στο διαζύγιο, ακόμη και μόλις έξι μήνες μετά το γάμο.
Διαβάστε περισσότερα


Δεχόμαστε όσα αντέχει ο εγωισμός μας


egoismos_kai_sxwesfdf_me.jpgΤα σοφά λόγια των μεγαλυτέρων από εμάς, έχουν σχεδόν πάντα την ίδια κατάληξη. Τα αγνοούμε! Μέχρι να τα θυμηθούμε ξανά όταν με όλα αυτά που έχουμε ζήσει, καταλήξουμε κι εμείς στο ίδιο συμπέρασμα.
Διαβάστε περισσότερα