Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ακόμα 90 λεπτα αγωνίας για τον πρωταθλητή Κορίνθίας,.ο τίτλος περνάει απο τα Αθίκια και τη Νεμέα

 http://i.imgbox.com/9FKU8JKN.jpghttp://i.imgbox.com/xExLLFJP.jpg
Τελευταία στροφή αύριο στο πρωτάθλημα της Α΄κατγορίας Κορινθίας.. Ακόμα 90 λεπτά αγωνίας γιά αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Κορινθίας περιόδου 2015-16, που θα διεκδικήση την  άνοδό του στη Γ΄Εθνική κατηγορία, σε αγώνες μπαράζ, κόντρα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ  Δυτικής Αττικής , Ανατολικής Αττικής και Σάμου. Τον τίτλο του πρωταθλητή Κορινθίας διεκδικούν ο πρωτοπόρος ΑΟ. Ζευγολατιού (80 β.) και η Κόρινθος 2006 , που ακολουθεί στο πόντο (79 β.).Και οι δύο πρωταγωνίστριες ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας. Ο ΑΟΖ , στα Αθίκια κόντρα στον τοπικό Τενεάτη και η ΄06 στη Νεμέα κόντρα στον 3ο της βαθμολογίας Παννεμεατικό...
Απο εκεί και πέρα , στο φινάλε του πρωταθλήματος, εκτός έδρας αγωνίζονται ο Πέλοπας Κιάτου, στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον Πανκαμαριακό και ο Αστέρας Δερβενίου με την Δάφνη, στα Εξαμίλια, η οποία αποχαιρετά την κατηγορία.
Στο Βέλο η Ελλάδα αγωνίζεται με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ στο ¨Θώδειο"  ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, αποχαιρετά την κατηγορία απέναντι στην Κόρινθο. Την κατηγορία αποχαιρέτά και ο Κύψελος Κορίνθου που αγωνίζεται στο Συνοικισμό με τον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο Ηρακλής Λεχαίου αντιμετοπίζει την Θύελλα Πετρίου.


30η αγωνιστική
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ -ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ- ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ