Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

90' ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ ( ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ)Ακόμη 90΄λεπτά αγωνίας για το φινάλε του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας Κορινθίας 2015-2016. Η τελευταία ( 26η) αγωνιστική είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς στις 6 το απόγευμα θα γνωρίζουμε τις δύο ομάδες της Β΄Κορινθίας που θα ακολουθήσουν τον πρωταθλητή Ισθμιακό στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας.

Τρεις ομάδες είναι οι διεκδικητές των δύο εισιτήριων ανόδου ο ΠΑΣ Κλένια, ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου και ο Πανσολυγειακός, που αγωνίζονται εντός έδρας με Άρη Αρχαίας Κορίνθου ( πασχίζει για την παραμονή του στην κατηγορία), Ισθμιακό ( ήδη πρωταθλητή)  και Θυελλα Κάτω Διμηνιού, αντίστοιχα.
Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής γίνεται , στο Ξυλόκαστρο,
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ

Ο  Ηρακλής μάχεται για την άνοδό του, κόντρα στον ήδη πρωταθλητή Ισθμιακό, όπου με νίκη κερδίζει αυτόματα την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή με ανακοίνωση που έξέδωσε τονίζει ότι "Την Κυριακή μην απουσιάσει κανείς από το "Σωτήρης Αγγελόπουλος". Όλη η πόλη δίπλα στα παιδιά για την τελική νίκη και άνοδο!"
Το ντέρμπι του Ξυλοκάστρου θα μεταδoθεί στις 4 το απόγευμα σε όλο τον πλανήτη, σε απευθείας ραδιοφωνική live σύνδεση απο τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και το GREEKRADIO WEB CHANNEL, σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου

Συντονιστείται εδώ και παρακολουθήστε το μεγάλο ντέρμπι απο το γήπεδο "Σωτήρης Αγγελόπουλος" του Ξυλοκάστρου 

Παράλληλα θα υπάρχει σε τακτικά διαστήματα και μετάδοση των αποτελεσμάτων από τα γήπεδα του Σοφικού και της Κλένιας των αγώνων
 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ