Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ 47%

kryolipolisi 
Αρχική τιμή 600,00€ - Τελική τιμή 320,00€ - Εκπτωση 280,00€

Η Ευρωκλινική δίνει τη λύση στο πρόβλημα του εντοπισμένου πάχους, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του με ΜΙΑ μόνο θεραπεία. ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Η Ευρωκλινική αντιμετωπίζει ολιστικά το πρόβλημα του τοπικού πάχους και προσφέρει: Θεραπεία κρυολιπόλυσης με έκπτωση 47% και έως 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Η θεραπεία γίνεται αποκλειστικά με το ιατρικό μηχάνημα CRYOLIPO II στην προνομιακή τιμή των 320 ευρώ/περιοχή.

Επιπλέον Παροχές ΔΩΡΕΑΝ κλινική εκτίμηση και συμβουλευτική από δερματολόγο ΔΩΡΕΑΝ κλινική εκτίμηση και συμβουλευτική από ενδοκρινολόγο ΔΩΡΕΑΝ λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής από διαιτολόγο ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη για μέτρηση και αξιολόγηση του αποτελέσματος 1 μήνα από τη θεραπεία

Η Κρυολιπόλυση με το CRYOLIPO II είναι μια νέα επαναστατική, ιατρική, μη- επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, με την οποία επιτυγχάνουμε θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Είναι ανώδυνη, άνετη, γρήγορη και ΜΙΑ μόνο εφαρμογή είναι αρκετή ώστε να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα, χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω επαναλήψεις. (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κρυρολιπόλυση και τα πλεονεκτήματά της πατήστε εδώ)

Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30 Απριλίου 2016.

Πατήστε στο εδώ και αποκτήστε το εκπτωτικό κουπόνι. 

www.stogiatro.gr