Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Βρυξέλλες: Δύο αδέρφια ελληνικής καταγωγής ανάμεσα στα θύματα του μακελειού!

Βρυξέλλες: Δύο αδέρφια ελληνικής καταγωγής ανάμεσα στα θύματα του μακελειού!

Η Σάσα και ο Αλεξάντερ Πιντσόφσκι, αδέρφια ελληνικής και ολλανδικής καταγωγής, είναι ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, την Τρίτη 22 Μαρτίου. 
Συνολικά, 31 αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο και το σταθμό του μετρό "Μάαλμπεκ".
Τα δύο αδέρφια επρόκειτο να “πετάξουν” για της ΗΠΑ και σύμφωνα με το Sky News, η οικογένεια επιβεβαίωσε ότι οι βελγικές αρχές ταυτοποίησαν τις σορούς τους.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι τη στιγμή της έκρηξης, η Σάσα και ο Αλεξάντερ μιλούσαν με τη μητέρα τους στο τηλέφωνο, όταν ξαφνικά... κόπηκε η γραμμή και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.
Ο πρώτος που έμαθε τα τραγικά νέα ήταν ο δήμαρχος του Λάνακεν Marino Keulen, ο οποίος ενημέρωσε την οικογένεια. Οι δυο νέοι φαίνεται πως βρίσκονταν πολύ κοντά στον έναν από τους καμικάζι αυτοκτονίας όταν εκείνος πυροδότησε τα εκρηκτικά.

 
Και ενώ η αναγνώριση όλων των θυμάτων της χειρότερης τρομοκρατικής επίθεσης στην ιστορία του Βελγίου θα αργήσει, από τους συνολικά 316 τραυματίες του μακελειού, οι 121 παραμένουν σε νοσοκομεία του Βελγίου και της Γαλλίας. Από αυτούς, οι 63 παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

newsit.gr