Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Εμμονές και ακατανόητες θέσεις εκφράζει συνεχώς ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ.Λεβέντης για τους δικούς του λόγους. Ως «λαγός» κάποιων αγνώστων προσώπων που αποκαλεί τεχνοκράτες ο έμπειρος πολιτικός που προεκλογικά διακήρυττε την εναλλαγή των βουλευτών του ανά εξάμηνο, δεν μπορεί να αποχωριστεί πια συγγενείς και φίλους και τώρα έρχεται να μας πει ότι κανείς από τους 300 αυτούς ή τους επόμενους δεν μπορεί να κυβερνήσει την Ελλάδα αλλά  πρέπει απλά να υπάρχουν και να πληρώνονται αμπελοφιλοσοφώντας.
Μέσα στην τρυφηλή ζωή των χιλιάδων ευρώ μηνιαίως και αυτός φαίνεται να ξέχασε νωρίς το παξιμάδι του λαού και χορταίνει με το παντεσπάνι της εξουσίας. Ποιοι θα είναι αυτοί οι περιούσιοι του ταλαιπωρημένου λαού δεν μας τους μαρτυράει. Μάλλον σε κανένα σκονάκι της εξουσίας θα είναι γραμμένοι για να λυτρώσουν τον πολιτικό απατεώνα που έταξε λαγούς με πετραχήλια και ξένοιαστη ζωή Αλέξη Τσίπρα από τη δημοκρατική καταδίκη του στις επερχόμενες εκλογές.
Οι εκλογές θα γίνουν θέλει δεν θέλει ο κ.Τσίπρας και μαζί με τους μαγεμένους πιστούς του θα λάβει το αντίδωρο της παρανοϊκής εξουσίας του, της νοθείας της ελληνικής κοινωνίας με απίστους, της παράδοσης της Ελλάδας στην Τουρκία. Τότε και μόνο τότε χωρίς αυτόν θα είναι δυνατός ο σχηματισμός μία Κυβέρνησης ευρωπαϊκής λογικής που θα εξαρθρώσει τα διαχρονικά κυκλώματα μαφίας που καταδυναστεύουν την Ελλάδα και απομυζούν τον πλούτο της κρατώντας δέσμιο κάθε παραγωγικό κομμάτι της. Που οδηγούν αμετανόητοι την Ελλάδα στη διάλυσή της.
Καλά θα είναι οι ευρωπαϊκές δυνάμεις των Αρχηγών Μητσοτάκη, Γεννηματά, Θεοδωράκη και Λεβέντη να συνδράμουν σε αυτό το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο σωτηρίας της χώρας μας και να σταματήσουν να εργάζονται αδαώς ή σκοπίμως για την πολιτική σωτηρία του τοτέμ της ελληνικής πολιτικής κ.Τσίπρα που κανείς δεν τολμά να αμφισβητήσει. Ας μείνουν από την άλλη πλευρά του ποταμού της ιστορίας όλοι οι ανεδαφικοί που ονειρεύονται μία Ελλάδα της δραχμής σταλινικού τύπου να μετρηθούμε πραγματικά ποιοι δουλεύουν για την Ελλάδα και ποιοι για κάποιους άλλους.
Μόνο η δημοκρατία μπορεί να σώσει την Ελλάδα και δημοκρατία σημαίνει εκλογές όταν ένας Πρωθυπουργός αδυνατεί να κυβερνήσει, όταν πνίγει σκοπίμως την Ελλάδα σε μία κουταλιά νερό του Αιγαίου. Όπως χόρεψε ο λαός το ανούσιο δημοψήφισμα έτσι θα πάει και στις πιο ουσιώδεις εκλογές της νεότερης ιστορίας μας να τελειώνει το παραμύθι της Παράγκας και των πιστών της μια για πάντα...
 

Thedayaftergr