Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Ο εκφυλισμός της ελληνικής φυλής με τη διάβρωση του κοινωνικού ιστού της δεν ήταν μία απλή διαδικασία. Διήρκησε δεκαετίες με πολλαπλά χτυπήματα σε κάθε υγιές κύτταρό του. Ένα από τα κύρια εργαλεία ήταν και η ενημέρωση του λαού που μεθοδικά μεταλλάχθηκε σε πολύτιμη προπαγάνδα στην υπηρεσία του εχθρού.
Το ένα μετά το άλλο τα εκδοτικά συγκροτήματα δημοσιογραφικών και επιχειρηματικών οικογενειών έπεσαν στην παγίδα θανάτου τους. Η ελευθεροτυπία για τη δημοκρατία κατέπεσε σε προπαγανδιστικό εργαλείο σκοταδισμού και εκπόρνευσης κάθε ελληνικής θεμελιώδους αξίας. Το επαναλαμβανόμενο πολιτικό και κοινωνικό lifestyle διέλυσε εξουσίες, ηγεσίες, οικογένειες, ιδέες και αξίες, λειτουργήματα.
Αρχικά μίλησαν οι σφαίρες και οι εκδότες αρνούμενοι να υπηρετήσουν τον εχθρό δολοφονήθηκαν ψυχρά εις το όνομα της "επανάστασης". Για τους υπόλοιπους άρχισε η κατήχηση, ο θανατηφόρος εναγκαλισμός, ο ασυνείδητος περιορισμός τους και στο τέλος ο ανεξέλεγκτος δανεισμός τους. Ένα μετά το άλλο έγιναν ζόμπι ενημέρωσης ανήμπορα να αναπνεύσουν, απαγγέλλοντας καθημερινά το ποίημα της διάλυσης. Μόλις κατάλαβαιναν τον επερχόμενο θάνατό τους ήταν αργά. Απλά έκλειναν ή εκβιαστικά φυτοζωούσαν.
Ο οχετός του εκβιαστικού κυκλώματος με τα εκατομμύρια ευρώ τζίρο μηνιαίως που αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα δεν είναι παρά μία κορυφή του παγόβουνου με αμέτρητα θύματα συναδέλφων που χάθηκαν στην ανεργία εις όφελος των παρασιτικών λειτουργών της διαπλοκής. Των δημοσιογράφων και εκδοτών της αρπαχτής, της υποτέλειας στην Παράγκα του θανάτου της Ελλάδας, των αιωνίων Μνημονίων. 
Οι σημερινές αποκαλύψεις του εναγκαλιασμού των κ.κ. Τσίπρα και Ψυχάρη δεν είναι παρά μόνο μία φωτογραφία της υποχρεωτικής συναλλαγής των εξουσιών που κατ' επανάληψη έλαβε μέρος στη Μεταπολίτευση ως ταφόπλακα της Ελλάδας ώστε να πλημμυρίζει πια ανενόχλητα με ισλαμιστές, υπηρετώντας τον ιθύνων νου διάλυσης της χώρας μας. Οι συναντήσεις Πρωθυπουργών και επιδόξων καταληψιών της εξουσίας ήταν κάτι στο οποίο ο λαός εθίστηκε για χρόνια με την προϋπόθεση πάντα την εξασφάλιση του εκμαυλισμού του με άφθονο ευρωπαϊκό χρήμα. Το τυράκι στη φάκα που έπεσαν όλοι ανεξαιρέτως πλην ελαχίστων. Αυτών που έγιναν ενοχλητικοί και στόχος για το παρακράτος και τον Αρχηγό του.
Τώρα όμως που όλα τελείωσαν αυτό το παρακράτος της εξουσίας σπαρταράει αρνούμενο να αποδεχθεί το θάνατο του, αδημονώντας για μία παγκόσμια έκρηξη με πρώτο θύμα την Ελλάδα που αντιστέκεται στο θάνατό της. Ως κλασικός τύραννος ζητά τη διάλυση της Ελλάδας. Την αποκοπή της από την Ευρώπη, το Ευρώ, τις αξίες που αντιπροσωπεύουν και την υποταγή της σ' ένα νέο Οθωμανικό Κράτος. Μία ματαιότητα που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ πασχίζει καθημερινά να επιβάλει για να αποκτήσει τα αιώνια δικαιώματα της μικρής Ελλάδας από το δύσμοιρο Σουλτάνο χωρίς κανένα βέβαια αποτέλεσμα παρά μόνο την ταλαιπωρία του λαού. Όλοι οι Έλληνες ραγιάδες δεν γίνονται. Δεν έγιναν ποτέ.
Ο κ.Τσίπρας της διαπλοκής θα φύγει και η Ελλάδα θα μεγαλώσει στην αγκαλιά της Ευρώπης όσο και αν οι δύο τους, Τσίπρας και Καμμένος, δοξολογούν τον πολύτιμο αφέντη τους που τους γαλούχησε και καθημερινά τη νύχτα τους δηλητηριάζει, ώστε να διαλύσουν την Ελλάδα στα εξ ων συνετέθη...
 
 thedayaftergr.blogspot.gr