Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η τοποθέτηση της Χ.Α


Πυρά και προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, αλλά και την ΝΔ και τον αρχηγό της, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ, Χρήστος Παππάς κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια επί της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ανέφερε ότι το κόμμα του, δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε «προσχηματικά» τα όσα υποστήριξε η ΝΔ για το θέμα των τηλεοπτικών σταθμών, κάνοντας λόγο για την στάση αρκετών από το κόμμα στην υπόθεση του βασικού μετόχου επί κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.

Μάλιστα, είπε ότι πλέον δεν έχει καμία σημασία του ποιος θα κυβερνά, αναφέροντας χαρακτηριστικά «τι Μητσοτάκης, τι Τσίπρας». Εξάλλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ, είπε πως ο δικτάτορας Μεταξάς «κατάφερε να ενώσει όλους τους ‘Ελληνες» αφού «στα βουνά πολέμησε όλος ο ελληνικός λαός» ενώ ο κ. Τσίπρας, που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες να αναδειχθεί ως μεγάλος ηγέτης, κλώτσησε αυτή την ευκαιρία «και φάνηκε πως είναι φτιαγμένος για τα μικρά και τα λίγα», προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από όλες τις πτέρυγες της Βουλής.