Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ο Χίτλερ σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και "το ‘σκασε" στην Τενερίφη μέσω... Ελλάδας – Απόρρητα έγγραφα του FBI στο φως


Ακόμη μια θεωρία συνωμοσίας ή μια καλοστημένη απάτη που επέτρεψε στον μεγαλύτερο serial killer της Ιστορίας να ζήσει ξέγνοιαστα τη ζωή του, έχοντας βυθίσει την υφήλιο στον πόλεμο και το θάνατο; Αυτοκτόνησε ή όχι ο Αδόλφος Χίτλερ στα υπόγεια του καταφυγίου του στο Βερολίνο λίγο πριν η γερμανική πρωτεύουσα πέσει στα χέρια των Σοβιετικών;
Ομάδα πρώην ερευνητών της CIA ανακάλυψαν απόρρητα έγγραφα του FBI, τα οποία (όπως υποστηρίζουν) αποκαλύπτουν ακριβώς τι συνέβη στον Χίτλερ. Πως δηλαδή όχι μόνο δεν αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί αλλά διέφυγε στον Τενερίφη μέσω... Ελλάδας!
Η ομάδα υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις ότι ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας δεν αυτοκτόνησε αλλά σκηνοθέτησε το θάνατό του. Οι πρώην ερευνητές της CIA έχουν στα χέρια τους αρχεία του FBI που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα και μέχρι πρότινος ήταν απόρρητα. Σε ένα από αυτά αναφέρεται: "Αξιωματούχοι του αμερικανικού στρατού στη Γερμανία δεν εντόπισαν το σώμα του Χίτλερ ούτε καμία αξιόπιστη πηγή πως ο Χίτλερ είχε πεθάνει".


Η ομάδα, που πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά του History Channel, χρησιμοποίησε ραντάρ, ιστορικούς χάρτες και τελευταίας λέξης τεχνολογία, ενώ τα μέλη της μίλησαν και με πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες. Ο Χίτλερ κατάφερε να πείσει τους πάντες πως αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας έναν σωσία του. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το πτώμα που βρήκαν οι Σοβιετικοί, ήταν λίγα εκατοστά κοντύτερο και με μικρότερο κρανίο. Το πτώμα αυτό, εξαφανίστηκε πριν Αμερικανοί ή Βρετανοί ερευνητές το εξετάσουν.