Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ολοκλήρωση εκδήλωσης στην Λαμία με θέμα: Ενδοσχολική βία – εκφοβισμός - cyber bullying


 Δελτίο τύπου

 
Η “κοινωνία αξιών” ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη από μια σειρά δράσεων στην περιφέρεια.  Σκοπός  είναι η επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, η ενημέρωση για τα γενικά και ειδικά ζητήματα που τις απασχολούν και στόχος η παρουσίαση προτάσεων που θα βοηθήσουν στην επίλυσή τους σε συνεργασία με τις  τοπικές  αρχές και ανεξάρτητους φορείς.

Στα πλαίσια αυτά και μέσα από το θεσμικό της ρόλο η “κοινωνία αξιών” οργάνωσε εκδήλωση στη Λαμία με θέμα: Ενδοσχολική βία – εκφοβισμός - cyber bullying. Εκλήθησαν και συμμετείχαν με την εμπεριστατωμένη εισήγησή  τους οι ανεξάρτητοι επιστημονικοί φορείς: Ινστιτούτο Κοινωνικής Δυναμικής, DUCKS και Εναλλακτική Οργανωτική. Μας  τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φθιώτιδας Ε. Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννης, ο βουλευτής του Σύριζα Γ. Σαρακιώτης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Β. Αργείτη και εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στην ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε διευκρινίστηκαν πολλές ερωτήσεις και προβληματισμοί και ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία επιβεβαίωσης και βελτιστοποίησης θέσεων και προτάσεων.

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ της περιοχής και ιδιαιτέρως το STAR Κεντρικής Ελλάδας και το ραδιόφωνο Fm1 για την προβολή της εκδήλωσης.








Γραφείο τύπου_κοινωνία αξιών