Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ζήτημα ηγεσίας στο Ποτάμι θέτει ο Θεοχάρης!


Ζήτημα ηγεσίας στο Ποτάμι θέτει ο Θεοχάρης!Ζήτημα ηγεσίας στο Ποτάμι θέτει ένα από τα στελέχη του, ο Χάρης Θεοχάρης
"Ο κ. Θεοδωράκης πρέπει εδώ και τώρα να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του χώρου που αποκαλούμε ριζοσπαστικό Κέντρο. Και ίσως χρειαστεί να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι, χάριν της ιδέας αυτής", υποστηρίζει ο κ. Θεοχάρης. 
Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο κ. Θεοχάρης "δείχνει" την πόρτα της εξόδου στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, καθώς αφήνει να εννοηθεί πως αν το κόμμα δεν αναλάβει μία τέτοια πρωτοβουλία, δεν θα έχει νέα ευκαιρία να εκπροσωπηθεί στη Βουλή. 
Αυτό που πλέον χρειάζεται η χώρα είναι "μια νέα κεντρώα ριζοσπαστική παράταξη που θα καταστεί ο χρήσιμος καταλύτης οποιασδήποτε μελλοντικής κυβέρνησης", τονίζει το στέλεχος του Ποταμιού. 
Αναφερόμενος στην εκλογή Μητσοτάκη στη ΝΔ, σημείωσε ότι η νίκη του φέρνει ιδεολογικά το Ποτάμι εγγύτερα στη ΝΔ καθώς ο νέος αρχηγός του κόμματος έχει ένα πιο κεντρώο προφίλ, αν και όπως επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να αποδείξει ότι μπορεί να συγκρουστεί με το κόμμα του και τις ακραίες φωνές του.