Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Μία μέρα γεμάτη ένταση μέσα στη Βουλή και έξω... στους δρόμους - Ψηφίζεται σήμερα το Σύμφωνο Συμβίωσης

Σύμφωνο Συμβίωσης LIVE: `Πόλεμος` Αμυρά - Κατσίκη! Κτηνοβασία, `πολιτικοί αλήτες` και απειλές για μηνύσεις!Το αποψινό βράδυ θα περάσει στην ιστορία, αφού η ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης στη Βουλή κυριαρχεί. Η συζήτηση συνεχίζεται από το πρωί στο ελληνικό Κοινοβούλιο και όταν... ολοκληρωθεί, θα ακολουθήσει η ψηφοφορία.
Μία ψηφοφορία που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού οι πολιτικές ζυμώσεις... καλά κρατούν τις τελευταίες ημέρες. Αρχικά, η πρώτη σοβαρή κόντρα στον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι γεγονός, αφού το κόμμα του Πάνου Καμμένου τάσσεται ξεκάθαρα εναντίον στο Σύμφωνο Συμβίωσης.
Στα όχι συγκαταλέγονται και η Χρυσή Αυγή, αλλά και το ΚΚΕ, ενώ οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, εκτός αν αποσύρει ο ΣΥΡΙΖΑ τις διατάξεις που αναφέρονται στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. "Βγάλτε αυτές τις διατάξεις και ψηφίζουμε μαζί το Σύμφωνο Συμβίωσης" είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, από το βήμα της Βουλής.
Από εκεί και πέρα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έδωσαν ένα ακόμη... show με απίστευτους ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς, ενώ νωρίτερα έξω από τη μητρόπολη ομοφυλόφιλοι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με... φιλιά και ένταση!
Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν μέσα και.... έξω από τη Βουλή από την συντακτική ομάδα του newsit.gr