Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

H Realnews αυτής της Κυριακής!

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας 
 Με τίτλο: "Όλα στον αέρα!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι "η διαπραγμάτευση εξελίσσεται και πάλι σε θρίλερ". Η εφημερίδα κάνει λόγο για "σκληρή στάση από τους δανειστές απέναντι στις ελληνικές προτάσεις για "κόκκινα" δάνεια, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ισοδύναμα και 100 δόσεις". Επίσης η Realnews επισημαίνει: "Σε συμπληγάδες η κυβέρνηση. Αγωνία για την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών".

Στην εφημερίδα παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη ο Πιέρ Μοσκοβισί, λίγες ώρες μετά την εμπλοκή της Παρασκευής: "Ο χρόνος πλέον μας πιέζει! Πρέπει να συμφωνήσουμε τις επόμενες ημέρες". Ο επίτροπος Οικονομικών της Ε.Ε. μιλά για το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας, το ασφαλιστικό και το χρέος.

Στη Realnews, μπορείτε να διαβάσετε ένα άρθρο-καρδιάς του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλύνν) για τη Γενοκτονία των Ποντίων με τίτλο: "Οι Τούρκοι αρνούνται! Οι Έλληνες, όμως, γιατί;".

Ακόμη...

Πολλά πρέπει να αλλάξουν στο μέγαρο Μαξίμου, καθώς η κυβέρνηση χάνει έδαφος λόγω δουλοπρεπούς εφαρμογής του Μνημονίου. Και πρώτα από όλα να απαλλαγεί από τους «ζημιάρηδες» υπουργούς της, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε επιδέξια την προσφυγική κρίση για να παραμερίσει τη λαϊκή αγανάκτηση που ήδη ξεσπά και που προβλέπεται λίαν επικίνδυνη . Με την καταδικασμένη σε αφανισμό Μεσαία Τάξη να κατεβαίνει αυθόρμητα και ανοργάνωτα στο πεζοδρόμιο. Η νέα εβδομάδα προβλέπεται κρίσιμη καθώς η κυβέρνηση περιμένει θετική εξέλιξη στους δανεισμούς. Αν όμως οι δανειστές επιμείνουν στην αυταρχική αδιαλλαξία τους , αν ο λαός δεχθεί ακόμη χειρότερα δεινά και αν η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου χάσει τη συνοχή της, ο Μεϊμαράκης είναι απέναντι και περιμένει την ώρα του, καθότι, αργά ή γρήγορα, θα είναι η εναλλακτική λύση…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Παυλόπουλος προς Σούλτς: "Διορθώστε τα λάθη σας". Οι διάλογοι του Προέδρου της Δημοκρατίας και του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου στην κατ' ιδίαν συνάντησή τους.
- Γιάννης Δραγασάκης: "Τέλος στη δανειοδότηση επιχειρηματιών που έχουν τα χρέη τους στην Ελλάδα και τα κέρδη τους στο εξωτερικό". Τι λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τις τράπεζες και την έξοδο της χώρας στις αγορές.
- Η απάντηση της Δήμητρας: "Δεν ξέρω τι έκανε ο Ανδρέας με όλες τις άλλες. Σε εμένα ήταν απόλυτα πιστός".
- Αποκλειστικό: Βρέθηκε ο θρόνος του Αγαμέμνονα.

Και στην "ΠΡΑΒΔΑ" του Στάθη:
"Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι μας έχει βάλει η κυρία Μέρκελ και ο κ. Γιούνκερ, ώσπου να δεχθούμε να βρεθούμε με τα πόδια σε δυο βάρκες στο Αιγαίο. Η μια τούρκικη και η άλλη να βυθίζεται..."

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

- "Δεν υπάρχει γυρισμός!" Τίτλοι τέλους για Κ.Καινούργιου-Β.Σταθοκωστόπουλο. "Δεν είμαστε πια μαζί, αυτό είναι οριστικό και αμετάκλητο", λέει η όμορφη παρουσιάστρια σε φίλους της.
- "Δεν θα έβαζα φωτιά στο σπίτι μου για λίγη δημοσιότητα!". Η Άννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση και δίνει στην "R" την πρώτη της συνέντευξη για την εκπομπή της "Φονικά μυστικά", που ξεκινά την Τρίτη στο Mega.
- "Χωρίσαμε, αλλά παραμένουμε φίλοι". Η Γκαμπριέλα Σαϊνερ επιβεβαιώνει στην "R" ότι πλέον δεν είναι ζευγάρι με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, όμως, όπως ξεκαθαρίζει, διατηρούν καλή σχέση.
- Είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαψεύδει στον φιλικό του κύκλο τις φήμες που τον θέλουν να ζει χωριστά από την Κατερίνα Κόκλα.
- Νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ. Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και η χορογράφος-ηθοποιός Αναστασία Δρακά ζουν έναν τρυφερό έρωτα.