Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ο Πανιώνιος 2 - 0 τον Πλατανιά , 'Εμεινε "ζωντανός ο Παο πέρασε με αντροπή από το Περιστέρι, Χ στη Μυτιληνη

Ένας... δραματικός βαθμός, μια `super` ισοπαλία από Καλλονή και Ξάνθη!
. Την εκπληκτική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2 - 1 και του Πλατανιά  και πλέον ισοβαθμεί τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση.Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Καραμάνος (8`) και Ανσαριφάρντ (81`), ενώ οι Κρήτες ισοφάρισαν προσωρινά στο 51ο λεπτό με τον Ιτούα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (73` Ανσαριφάρντ), Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Καραμάνος (84` Μητρόπουλος), Βλάχος, Βιγιάλμπα (60` Μασούρας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Ιτούα (79` Δημήτρης), Μπανανά, Γκνιάτιτς (29` Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης (68` Ντίνας), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.


«Ζωντανός» στη μάχη του τίτλου έμεινε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε με ανατροπή τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ναπολεόνι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 52΄, αλλά στο 72΄ ο Καρέλης και στο 84΄ ο Μπεργκ χάρισαν τη νίκη στο «τριφύλλι».
Για 71 λεπτά οι «πράσινοι» έλεγαν «αντίο» στο πρωτάθλημα από πολύ νωρίς, αλλά η κλάση του Μάρκους Μπεργκ τους διατήρησε στο… κόλπο. Ο Αντρέα Στραματσιόνι, εφόσον από αύριο γίνει και τυπικά προπονητής του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα στους «πράσινους»
Ο Τραϊανός Δέλλας στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανόλευκων» είδε την ομάδα του να παίζει πολύ καλά για 60 λεπτά, αλλά από εκεί και πέρα δεν αντέδρασε στις αλλαγές του Ρούτερ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 7η ήττα σε 10 ματς και να αντιμετωπίζει, πλέον, πρόβλημα… επιβίωσης στη Super League.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ.Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπιτόλο, Γοδόι, Μαρσελίνιο (84’ Μίλος Στόιτσεφ), Πίτου Γκαρσία, Μπ.Στόιτσεφ, Κιβρακίδης (77’ Μπάλλας), Ναπολεόνι, Λαζαρίδης, Μπρίτο (67’ Λημνιός)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στ.Ρούτερ): Στιλ, Αμπέντ (60’ Ατζαγκούν), Τριανταφυλλόπουλος, Σάντσεθ, Καρέλης, Νίνης (67’ Πέτριτς), Πράνιτς, Μπεργκ, Λουντ (85’ Νάνο), Ζέκα, Βέμερ
Ισοπαλία στο 94' στη Μυτιλήνη   Συγκλονιστικό παιχνίδι στη Μυτιλήνη, εκεί όπου Καλλονή και Skoda Ξάνθη ήρθαν ισόπαλες (2-2). Οι Ακρίτες παραλίγο να πάρουν τη νίκη με... τυχερό γκολ στο 85', αλλά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους, στην τελευταία φάση του ματς! Το 1-0 από τον Σολτάνι στην πρώτη φάση του ματς (7') ήρθε πολύ... φυσιολογικά! Η ισοφάριση πάντως ήρθε στο 38', με τον Μανούσο να πλασάρει μέσα απ' την μεγάλη περιοχή για το 1-1. Τα τελευταία λεπτά είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πέρα από την απίστευτη χαμένη ευκαιρία ων φιλοξενούμενων (στο 41' ο Τσαμπούρης έσωσε στη γραμμή το πλασέ του Ντιμιτρόφ μετά από γύρισμα του Μπέρτου) είχαμε και την αποβολή του Λουτσέσκου από τον πάγκο τους.οι Ξανθιώτες άντεξαν και κόντρα στη ροή του αγώνα έφτασαν στο 1-2. Στο 85' η τύχη ήταν με το μέρος των Ακριτών, αφού από κόντρα στο πόδι του Καπετάνου, η μπάλα έφτασε στον Χερέα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό όμως δεν ήταν το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις ο Μπαργκάν σέντραρε στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για χέρι του Μπέρτου (πήγαινε να το μαζέψει) . Ο Μανούσος ανέλαβε να το εκτελέσει και να διαμορφώσει το 2-2 στη λήξη.
Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκου, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε (Μπουρούς 89'), Κλαντρούμπσκι (Καλτσάς 46'), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.
Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Φλίσκας, Φάρκας, Ζαραδούκας (Ουάλας 60'), Παπαστεριανός, Ντιμιτρόφ (Νιέτο 71'), Χερέα, Σολτάνι (Μπαξεβανίδης 13'), Λουσέρο, Καπετάνος.