Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Ό,τι μπορεί κάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να μην υλοποιήσει και τιμήσει την υπογραφή του. Ανούσιες και βαρετές αναβολές και καθυστερήσεις εις βάρος των Ελλήνων. 
Τελευταίο του επινόημα και οχυρό η αγανάκτηση και ο θυμός των πολιτών του. Εκείνο το ξεχασμένο κίνημα των Αγανακτισμένων ξεθάβεται για να διευκολύνει το σχέδιο Τσίπρα. Το Κίνημα δεν πληρώνω που πούλησε το παραμύθι της άλλης ζωής. Του τζάμπα Έλληνα μάγκα, που έγινε και σλόγκαν.
Πρόβα τζενεράλε την Πέμπτη 12 και κορύφωση την 17 και 18 του μηνός με ή χωρίς τον πρωθυπουργό στην Ελλάδα. Με αγρότες, με φοιτητές, με εμπόρους ενάντια στο Μνημόνιο Τσίπρα που ούτε ο Τσίπρας δεν αναγνωρίζει και προσπαθεί να ξεφορτωθεί ποικιλοτρόπως. Μαζί φυσικά και τις καταθέσεις των πολιτών, μιας και η συνεχής αναβλητικότητα μεταρρύθμισης του τραπεζικού συστήματος και της ελληνικής κοινωνίας στο τέλος θα φέρει νομοτελειακά την καταστροφή. Όπως ακριβώς με τα capital controls και τις περίφημες διαπραγματεύσεις του κ.Τσίπρα στην αρχή της χρονιάς που έφεραν τον κόσμο στις ουρές και όλους τους δείκτες της ελληνικής οικονομίας στο μείον.
Δεν χρειάζεται υψηλή ανάλυση για να καταδειχτεί ότι ο κ.Τσίπρας υπερασπίζεται την ολιγαρχία της Ελλάδας που αρνείται να απεμπολήσει τα κεκτημένα της. Ένας πολιτικός κλώνος της γενιάς της Μεταπολίτευσης που καταλήστευσε τη χώρα υπερασπίζεται μέχρι εσχάτων την τελική διάλυσή της. 
Χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα και χωρίς κανέναν σύμμαχο πια κινδυνεύει να σηματοδοτηθεί ως γνώστης και άπραγος σε καταγγελίες ενεργειών του σκοτεινού παρακράτους προς τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης και καθηγητή εγκληματολογίας κ.Πανούση. 
Το σάπιο πολιτικό σύστημα απόλυτα ελεγχόμενο από τους ντόπιους δήμιους της Ελλάδας ποδηγετείται και ασφυκτιά αδύναμο και έρμαιο. Η δικαιοσύνη και όσοι ρομαντικοί εισαγγελείς υπάρχουν αποτελούν την τελευταία ελπίδα για την ομαλή αντικατάσταση των επίορκων, θρηκευτικώς ή μη αδιάφορο, κρατικών λειτουργών.
Να ανοίξει ο δρόμος για τη νέα εποχή που με την ηγεσία της θα δώσει ελπίδα και χαρά στους δύσμοιρους Έλληνες, που έλαχε να βασανίζονται επί δεκαετίες για να λυγίσουν, να σιωπήσουν και να λατρέψουν το ανώμαλο.
Να ανοίξει ο δρόμος για την εκμετάλλευση του αστείρευτου ελληνικού πλούτου εις όφελος και όλων των Ελλήνων.
Να ανοίξει η πόρτα και να εκδιωχθούν όλοι οι ανίκανοι που κρατούν τα γκέμια της εξουσίας ως ένα άλλο ακόμα καθεστώς απολυταρχίας, φασισμού και κλεπτοκρατίας για ακόμα μία φορά.
Ως πότε...
 
thedayaftergr.blogspot.gr