Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: Η Μπάρτσα για νέα νίκη και πρόκριση επί της Ρόμα

 http://www.deal848.com/image_deals/deals/2015/0104/14203676317631.jpg
Μετά το «μάθημα ποδοσφαίρου», όπως χαρακτήρισε ο Τσάβι το θριαμβευτικό 4-0 μέσα στη Μαδρίτη, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί απόψε τη Ρόμα με στόχο να δώσει συνέχεια στο... πάρτι.
Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" θά είναι παρών σε αυτό το ... ποδοσφαιρικό πάρτι, καθώς βρίσκονται από χθες στην Βαρκελώνη , στην πρωτεύουσσα της Καταλωνίας , όπου απόψε στις 9:45 το βράδυ θα βρεθούν στο Camp Nou . σε ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα της Ευρώπης, 98.000 θεατών , 'έδρα της Fútbol Club Barcelona , της Μπαρτσελόνας.
 Πως θα δώσει η Barça συνέχεια στο... πάρτι: Απλά με νέα νίκη, η οποία θα δώσει ταυτόχρονα πρόκριση στους «16» και πρωτιά στον όμιλο, αλλά και με μια ακόμα καλή εμφάνιση, στο ματς όπου λογικά ο Λιονέλ Μέσι θα παίξει βασικός, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Δίπλα του, βεβαίως, οι «καυτοί» Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.
«Με τη Ρεάλ αγγίξαμε την τελειότητα, αλλά δεν πρέπει να μένουμε στις νίκες, γιατί αυτές σε αποδυναμώνουν, γιατί σε κάνουν να πιστέψεις πράγματα που πολλές φορές δεν είναι αλήθεια» παραδέχθηκε ο Ντάνι Αλβες, ο οποίος... σνόμπαρε τον Βασίλη Τοροσίδη, ευχόμενος να ξεκινήσει βασικό το αλλοτινό του alter ego στην εθνική Βραζιλίας, Μαϊκόν.
Ο Χαβιέρ Ματσεράνο με ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό αναμένεται να απουσιάσει από τους «μπλαουγκράνα», την ώρα που οι «τζαλορόσι» ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη χωρίς Σαλάχ, Ζερβινιό και Τότι, αλλά και με αμφίβολο τον Ντανιέλε ντε Ρόσι.
Δεν έχουμε χάσει από πριν, θα τα δώσουμε όλα και με την ποιότητά μας μπορούμε να σκεφτούμε και ένα θεαματικό αποτέλεσμα, γιατί όχι;» ήταν η (υπερβολικά αισιόδοξη;) δήλωση του αθλητικού διευθυντή Βάλτερ Σαμπατίνι για μια ομάδα που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά ελπίζει στην έκπληξη, ποντάροντας και στην αποτελεσματικότητά της στο πρώτο ματς κόντρα στην Μπάρτσα (1-1).
Από τότε, βεβαίως, οι Καταλανοί έχουν... φουλάρει τις μηχανές, αλλά η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά έχει αυτοπεποίθηση και, κατ' αρχάς, θέλει να δώσει μια πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με την πρώτη φετινή της επίσκεψη στο «Καμπ Νόου». Τον Αύγουστο, βλέπετε, είχε ηττηθεί με 3-0 στο... ρελαντί, στο πλαίσιο του ετήσιου τουρνουά στη μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου Τζουάν Γκαμπέρ....

5ος όμιλος
Μπαρτσελόνα (10β.) Vs Ρόμα (5β.) και ΜΠΑΤΕ (3β.) Vs Λεβερκούζεν (4β.)
Η Μπαρτσελόνα θα προκριθεί και ως πρώτη με ισοπαλία, ενώ μπορεί να προκριθεί ακόμα κι αν ηττηθεί, εφόσον η Λεβερκούζεν δεν καταφέρει να κερδίσει
Αν η Ρόμα κερδίσει και το άλλο ματς λήξει ισόπαλο, τότε θα προκριθεί εκείνη
Η ΜΠΑΤΕ μπορεί να αποκλειστεί εφόσον χάσει και η Ρόμα νικήσει