Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνημα πρεμιέρας με τριάρα για Ισθμιακό στη Β΄Κορινθίας

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Κορινθίας ο Ισθμιακός, καθώς επικράτησε άνετα με 3 - 0 του Σπαθοβουνίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τα τέρματα της ομάδας του Ισθμού πέτυχαν 2 ( 3΄ & 87΄) ο Ντόντος και 1 (69΄) ο Μπασιώτης, ενώ η ομάδα του Σπαθοβουνίου τερματισε τον αγώνα με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Γιαννούλη (2η κίτρινη κάρτα) στο 60΄.
Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Κορινθίας συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα (16:00) με τους υπόλοιπους αγώνες της πρεμιέρας.
Στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής αντιμετωπίζει την ομάδα της Κλένιας , ενώ την ίδια ώρα η Προοδευτική Περιγιαλίου , στο γήπεδο του Άσσου, υποδέχεται τον Σαρωνικό Γαλατακίου. 
Στο Κιάτο (πλαστικό) η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται με την ομάδα των Ταρσινών, ενώ στο γήπεδο του Σολομού, ο ΠΑΟ Κουταλάς   υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο. 
Στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης μάχεται με τον Πανσολυγειακό, ενώ , τέλος, στον Άγιο Βασίλειο η Πρόοδος φιλοξενεί την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.
 
H  αγωνιστική
26.9.15  - 16:00
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 3 - 0
27.9.15 - 16:00
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΤΑΡΣΙΝΑ '97 
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ