Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Μαρούσι ψήφισε ο πρόεδρος της ΝΔ Μεϊμαράκης: Οι πολίτες θέλουν να διώξουν τους δήθεν - Αισιοδοξία για νίκη στη ΝΔ...

Μεϊμαράκης: Οι πολίτες θέλουν να διώξουν τους δήθεν
Στο Μαρούσι ψήφισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε:
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ψήφισε στο 1ο Γενικό Λύκειο στο Μαρούσι, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη. Τον πρόεδρο της ΝΔ περίμεναν φίλοι του κομματός του για μια χειραψία αλλά και για να ακούσουν από κοντά τις δηλώσεις του.

Χαλαρός και χαμογελαστός ο κύριος Μεϊμαράκης έριξε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο και στη συνέχεια βγήκε και σταμάτησε μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες για να κάνει δηλώσεις.

 

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Δεν μιλάνε οι πολιτικοί αλλά οι πολίτες με την ψήφο τους. Θέλουν να διώξουν το γκρίζο το ψέμα τη μιζέρια, τους δήθεν και με την ψήφο τους να φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες γιατί ανεξαρτήτως τι θα ψηφίσουν εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί και πρέπει να έχουμε την εμπιστοσύνη όλων. Και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι το καλύτερο για όλη την οικογένεια. Για τη γυναίκα, τη μητέρα τη γιαγιά, την εργαζόμενη, την αγρότισσα, την άνεργη. Απόψε το βράδυ, όλοι οι Έλληνες μαζί, θα γιορτάσουμε τη νέα Ελλάδα που ξημερώνει τη Δευτέρα», δήλωσε, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Μαρούσι.