Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

VIDEO -Εκραξαν τον Καμμένο στην Πάρο – Του φώναζαν «στα τέσσερα, στα τέσσερα»


    34Tην Παρασκευή ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Πάρο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ Καλλίνικου (ο Π. Παυλόπουλος ανακηρύχθηκε και σε επίτιμο δημότη).
    Κατά τη άφιξή του στον Ιερό Ναό αρκετοί πολίτες του φώναζαν ειρωνικά συνθήματα (“έσωσες την Ελλάδα”, “καλορίζικο το μνημόνιο”) ενώ στο βίντεο ακούγονται και κάποιοι να φωνάζουν “στα τέσσερα στα τέσσερα” που είναι η αγαπημένη φράση του Προέδρου των ΑΝΕΛ

    Mαζί του ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκης και Ν. Συρμαλένιος όσο και ο πρώην ευρωβουλευτής κ. Μ. Γλέζος.
    Στα αξιοπρόσεκτα που έκαναν αλγεινή εντύπωση σε όλο το νησί ήταν και ότι ο Πάνος Καμμένος έφτασε στην Πάρο με “δικιά του φρεγάτα” και όχι με αυτήν που μετακινήθηκε ο Παυλόπουλος!!
    Έτσι στην Πάρο και την Τήνο μετακινήθηκαν 2 φρεγάτες του Ναυτικού! Προφανώς για τα ταξιδάκια του ΥΕΘΑ “λεφτά υπάρχουν” κι ας “αυτοκτονούν οι Έλληνες” όπως λέει.
    Τέλος να προσθέσουμε ότι δεν έχασε ευκαιρία να δείξει και τον κακό του χαρακτήρα μη επιτρέποντας στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδων-Δωδεκανήσων), Γιώργο Χατζημάρκο, να επιβιβασθεί στη φρεγάτα “του” προκειμένου να μεταβεί κι αυτός στην Τήνο όπου την επόμενη θα εορτάζονταν η εορτή της Παναγίας.
    Δείτε το βίντεο με πολίτη να του φωνάζει “στα τέσσερα, στα τέσσερα” και άλλους να τον ειρωνεύονται.


    arouraios.gr