Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά beach volley στο Ξυλόκαστρο



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά beach volley, στο γήπεδο «Σφυρή-Καραντάσιου», από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2015,  υπό την αιγίδα του Δήμου,  και με συνδιοργάνωση των σωματείων «Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» και «Α.Ο.  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ». 
Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 31 ομάδες αγοριών και κοριτσιών, των κατηγοριών Κ15, Γυναικών και Ανδρών, και τα ζεύγη των  νικητών-τριών, ανά κατηγορία, ήταν:

Κ 15 : Κασώρης-Σπυριδάκης
Γυναικών: Ζάρρου-Καραββαρίτη
Ανδρών: Φραντζής Α.-Φραντζής Ε.

Ο  Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλ.Ανδρικόπουλος  παραβρέθηκε στους αγώνες, απένειμε μετάλλια στους  νικητές και τις νικήτριες,  και συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, για τις εμφανίσεις και την απόδοσή τους. 
Εκ μέρους του Δήμου, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί με επιτυχία το τουρνουά και ανανέωσε το ραντεβού με αθλητές και φιλάθλους για το επόμενο καλοκαίρι.

Παρών στο τουρνουά του Ξυλοκάστρου  και ο συμπολίτης μας βουλευτής Κορινθιας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο οποίος παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τους αγώνες, ενώ έκανε την απονομή των μεταλλίων στους πρώτους και δεύτερους νικητές των αγώνων. Επισης στην απονομή συμμετείχε και ο επικεφαλής της Συμπολιτείας, ελάσσονος μειοψηφίας  στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης κ. Ανδρέας Ζάρρος, του οποίου μάλιστα η κόρη αναδείχτηκε πρώτη νικήτρια μαζί με την αθλήτρια Καραββαρίτη στην κατηγορία Γυναικών.