Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ f

 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ sfedona.gr

Μετά από  διεξοδικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο για  το επεισόδιο Κούγια –Πνευματικού σε βάρος Αστυνομικών στο στάδιο της Κορίνθου στην διάρκεια του αγώνα ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ –ΑΕΚ
Στο 83 λεπτό του αγώνα ένας φίλαθλος της πάνω από τα θεωρεία επισήμων με ιδιαίτερο χιούμορ πείραζε τον Αλέξη Κούγια λέγοντάς του μεταξύ άλλων «αφού είσαι κοντός ρε Κούγια θέλεις να αναμετρηθείς με τον Μελισανίδη;;!!» και κάτι τέτοια.
Τότε ο Αλέξης Κούγιας γύσισε στον ένστολο Αστυνόμο Α΄ της Αστυνομικής Διευθύνσεως Κορινθίας Κώστα Κωνσταντόπουλο που καθόταν 4-5 σκαλιά πιο πάνω από αυτόν και του είπε : « Και εσύ ρε μαλ…κάθεσαι και τον ακούς;»
Ο αστυνόμος τότε ρώτησε τον Αλέξη Κούγια : « Σε μένα το είπες αυτό;»
Και η απάντηση του Κούγια : Ναι ρε μου… σε σένα το είπα!»
Ο Αστυνόμος τότε κάλεσε τους αστυνομικούς που βρισκόντουσαν στις θέσεις των επισήμων να εφαρμόσουν την διαδικασία του αυτόφωρου για τον Αλέξη Κούγια. Μόλις οι αστυνομικοί πλησίασαν για να συλλάβουν τον Αλέξη Κούγια δέχτηκαν την επίθεση του δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού.

Ο οποίος επιχείρησε να χτυπήσει και μάλιστα πισώπλατα τον αστυνομικό Δημήτρη Βλάχο  όπως φαίνεται  πεντακάθαρα και στην φωτο και να απελευθερώσει τον Αλέξη Κούγια που εκείνη την στιγμή ήταν κρατούμενος  για εξύβριση αρχής.
Όπως μας διαβεβαίωσαν όλοι οι φίλαθλοι που βρίσκονταν κοντά στο επεισόδιο η συμπεριφορά των αστυνομικών ήταν άψογη και προσπάθησαν να κάνουν το καθήκον τους.
Σε αντίθεση με την συμπεριφορά Κούγια και Πνευματικού που πραγματικά ήταν άθλια.
Φίλαθλοι της Κορίνθου καλούν την Εισαγγελία Κορίνθου να εφαρμόσει τον νόμο απέναντι σε Κούγια και Πνευματικό.
Όπως μας έλεγε Κορίνθιος φίλαθλος «με τις ταπεινές μου γνώσεις η συμπεριφορά του δημάρχου Κορινθίων συνιστά τα αδικήματα αντίστασης κατά της αρχής και απόπειρα απελευθέρωσης κρατουμένου Εισαγγελία Κορίνθου έχει στο απυρόβλητο τον δήμαρχο Κορινθίων;»
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο συλληφθείς Αλέξης Κούγιας φερεται να ζητάει συγγνώμη στην αστυνομική διεύθυνση όπου βρίσκεται, για την συμπεριφορά του στον αστυνομνικό ώστε να γλυτώσει τα περαιτέρω

Σ.Σ Ο δήμαρχος Κορινθίων είναι με το ροζ πουκάμισο. Τα συμπεράσματα δικά σας!

sfedona.gr