Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνιμα σε προεκλογική περίοδο


loverdos-leoutsakos-megaΕίναι απίστευτη η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα στραγγαλισμένη σε όλα τα επίπεδα, με όλες τις καμπάνες για χρεοκοπία να χτυπούν δυνατά! και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να σουλατσάρουν στα κανάλια μιλώντας για μία συμφωνία «αμοιβαίως επωφελή» που κανείς δεν γνωρίζει.

Η προπαγάνδα είναι δε τέτοια που ενώ πρέπει να αντιμετωπίσουν μέτρα πολλών παραπάνω δις από εκείνα του «emailΧαρδούβελη» μεταθέτουν το θέμα ...στο τι θα κάνει στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΠΟΤΑΜΙ, από τη στιγμή που ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έχουν κυβερνητική πλειοψηφία και υπ’ αυτή την έννοια μία «καταπληκτική» συμφωνία δεν έχουν λόγο να την καταψηφίσουν.
Όμως τον κόσμο που υποφέρει από την αβεβαιότητα δεν τον ενδιαφέρει αυτό. Ο Ελληνικός λαός, θα γνωρίσει το τίμημα της «έντιμης» διαπραγμάτευσης, όταν αυτή πάρει σάρκα και οστά από τους εφαρμοστικούς νόμους. Και τότε δυστυχώς όλοι μαζί θα πληρώσουμε αυτούς τους 4 μήνες κυβερνητικής απραξίας.

Η σημερινή αναφορά του αρχηγικού στελέχους και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου στο MEGA, πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ακόμη σε προεκλογική περίοδο, αποτυπώνει με απόλυτη σαφήνεια το καθεστώς ομηρίας στο οποίο βρίσκεται η πατρίδα μας με δυσμενέστατες πολιτικές και οικονομικές συνέπειες.

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr