Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Βλάσιος Τσιώτος: Στο πλευρό του Δημάρχου θα προσφέρουμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα τα οποία δημιουργούν προβλήματα στον τόπο μας.

Βλάσης Τσιώτος Ο κ Βλάσιος Τσιώτος επικεφαλής του συνδυασμού "Ανανεωτική Συνεργασία" μείζωνος μειοψηφίας Δήμου Ξυοκάστρου - Ευρωστίνης , σε δήλωσή του, μετά τις δραματικές δηλώσεις του Δημάρχου κ Ηλία Ανδρικόπουλου, γιά την διάβρωση που καταστρέφει τις ακτές της Δυτικής Κορινθίας, τονίζει τα εξής:
"Ακούγοντας την οργισμένη και αποφασιστική δήλωση του Δημάρχου δεν μπορώ παρά να ταχτώ στο πλευρό του στον δίκαιο αγώνα στον οποίο εκδηλώνει την πρόθεση να μπει μπροστά. Περιμένω με ανυπομονησία το κάλεσμά του για δυναμικές κινητοποιήσεις. Η συνέπεια λόγων και έργων είναι για μένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός σύγχρονου ηγέτη και σαν υπεύθυνη αντιπολίτευση θα προσφέρουμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα τα οποία δημιουργούν προβλήματα στον τόπο μας. Αναμένουμε λοιπόν την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, η οποία έχει και την θεσμική ευθύνη έγκαιρου χειρισμού του θέματος, ώστε να μην κληθούμε να διαχειριστούμε μια ακόμη καταστροφή όταν θα είναι πλέον αργά."