Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//58EA32A7BABF98F27FA39FCC2B1F4D27.jpgΟ Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης,  για τη σημερινή εμφάνιση του κ. Κατρούγκαλου στη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, εμφανίστηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργος Κατρούγκαλος, να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο εκσυνδικαλισμού της Δημόσιας Διοίκησης.

Οι απαντήσεις του για την προφανή σύγκρουση συμφέροντος στο πρόσωπό του, η οποία προκύπτει από τις πρόσφατες αποκαλύψεις, ήταν για ακόμη μια φορά ανεπαρκέστατες.

Την τελική ευθύνη για την παραμονή του κ. Κατρούγκαλου στην κυβέρνηση την έχει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο οποίος συνεχίζει και τον καλύπτει.

Η νέα ηθική της κυβερνώσας Αριστεράς διέπεται από την εξαργύρωση γραμματίων που συνήφθησαν πριν από τις εκλογές και μάλιστα με προμήθεια 12%.

Όπως διδάσκουν τα 12 Ευαγγέλια, τα αργύρια εύκολα καταλύουν και εξαγοράζουν συνειδήσεις...