Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ



http://www.haniotika-nea.gr/media/2014/06/Vassilis-Oikonomou1.jpgΟ Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τη συνεδρίαση του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής  Ασφάλισης και Πρόνοιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στο επίκεντρο της ευρύτατης σύσκεψης των στελεχών του τομέα εργασίας της ΝΔ  βρέθηκαν οι δραματικές εξελίξεις στο χώρο των ασφαλιστικών  ταμείων, μετά την πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να βάλει "χέρι" στα αποθεματικά τους, σκορπώντας την ανησυχία στους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους.
Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε ενέργεια θέτει σε κίνδυνο τους κόπους ετών των Ελλήνων εργαζομένων. Δε θα επιτρέψουμε τον στραγγαλισμό  των ασφαλιστικών ταμείων και καταγγέλλουμε όσους χρησιμοποιούν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων για να καλύψουν την τεράστια αποτυχία μιας ''διαπραγμάτευσης’’ που οδηγεί την χώρα στο γκρεμό. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό η κυβέρνηση την ώρα που ισχυρίζεται ότι δεν θα κόψει τις συντάξεις, να τις θέτει σε ολοσχερή κίνδυνο με την άφρονα πολιτική της!»