Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Βαθμολογική "ανάσα" για τον Πλατανιά! Ξέκολλησε από τον βυθό

Βαθμολογική `ανάσα` για τον Πλατανιά! Ξέκολλησε από τον βυθό 
Αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με... μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο πήρε ο Πλατανιάς που νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στην 32η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί με αυτή τη νίκη έφτασαν στους 40 βαθμούς και ξεκόλλησαν από το... βυθό της βαθμολογίας. Βέβαια, μέχρι να φτάσουν στα δύο γκολ της νίκης ο Παναιτωλικός έδειχνε πιο ικανός για ένα θετικό αποτέλεσμα.



Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό ούτε για τη μία ούτε για την άλλη ομάδα και η καλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 19' σε σουτ του Ζαραδούκα. Ομως, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπρακάλι.

Στο 50' δημιουργήθηκε η πρώτη σημαντική ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Αποστολόπουλος σούταρε από θέση μέσα δεξιά, αλλά ο Μπρακάλι έδιωξε εντυπωσιακά.

Τότε άρχισε να... τρέχει επιθετικά ο Παναιτωλικός... Στο 55' ο Μαρτίνες έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μορένο με σουτ στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 69' και στο 73' η ομάδα του Χάβου είχε δύο ακόμη ευκαιρίες με τον Βιγιαφάνες και τον Λάζαρ...

Αλλά τα γκολ πέτυχε ο Πλατανιάς μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 83' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουλιμπαλί γύρισε τη μπάλα στον Τόρες, που σούταρε με τη μια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Το 2-0 έκανε ο Γιακουμάκης στο 88' όταν βγήκε απέναντι στον Μπρακάλι και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Πλατανιάς (Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα (58'Γκαβιλάν), Μπανανά, Ζαραδούκας (77' Γιακουμάκης), Τετέ, Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Μαχαμάτ, Μενδρινός (68' Γουνδουλάκης), Τόρες.
Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Λάζαρ, Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν (46' Κουτρομάνος), Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Κάπελ (58' Μύγας), Βιγιαφάνες, Μορένο (78' Άλβες).