Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Και η Ζωή το βιολί της με τη Χρυσή Αυγή - Την αποθέωσε ο Νίκος Παππάς

Και η Ζωή το βιολί της με τη Χρυσή Αυγή - Την αποθέωσε ο Νίκος Παππάς 
 Παρά τις επικρίσεις που δέχεται για τη στάση της απέναντι στη Χρυσή Αυγή, οι οποίες κορυφώθηκαν χθες στην Ολομέλεια με την πρόταση της να γίνει η ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, παρά το γεγονός ότι δεν παρίσταντο οι αιτούντες προφυλακισμένοι βουλευτές, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν κάνει πίσω…
Κατά τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, παρουσία του προφυλακισμένου Νίκου Παππά, κι ενώ δεν έχει ξανασυμβεί να δοθεί άδεια σε έγκλειστο στη φυλακή βουλευτή για να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία, η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη θέση πως… η δημοκρατία πρέπει να τηρείται ακόμα και για όσους την αντιμάχονται.

Κατά τη συνεδρίαση ο Νίκος Παππάς ήταν αυτός που άνοιξε το θέμα… Εξαπέλυσε επίθεση στη Δικαιοσύνη παρατηρώντας πως ο εισαγγελέας δεν πρέπει να παρεμβαίνει στο έργο του Κοινοβουλίου. Μίλησε για άλλη μία φορά για πολιτικές διώξεις και επαίνεσε τη στάση της Προέδρου της Βουλής απέναντι στο κόμμα του.

Με όσα ακούστηκαν στην αίθουσα διαφώνησαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Νικήτας Κακλαμάνης από τη ΝΔ, ο Σπύρος Λυκούδης από το Ποτάμι και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης που απέρριψαν τις αιτιάσεις πως οι διώξεις είναι πολιτικές και επανέλαβαν την πάγια θέση τους πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική νεοφασιστική οργάνωση.

Την ίδια άποψη είχαν και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης αλλά και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας.
 
newsit.gr