Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ηρακλή 2-0 τονυ Πανιώνιο

Ηρακλής-Πανιώνιος 2-0 (photos) | onsports.grΜεγάλη νίκη για τον Ηρακλή ο οποίος με το 2-0 σε βάρος του Πανιωνίου έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα για να προκριθεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 
 Μια ακόμα εμφάνιση Σούπερ Λίγκας από τον Ηρακλή, ο οποίος  δείχνει έτοιμος να πετάξει έξω και τους «κυανέρυθρους» μετά τον Αστέρα Τρίπολης και να βρεθεί έπειτα από πολλά χρόνια στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Τεράστιο το προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα στον επαναληπτικό που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη στις αρχές (3, 4, 5) Μαρτίου. 
Ο Ηρακλής κι ο Πανιώνιος στα πρώτα λεπτά έπαιζαν αναγνωριστικά έτσι ώστε να… διαπιστώσουν ο ένας τις προθέσεις του άλλου. Οι φιλοξενούμενοι στο 7’ έκαναν την πρώτη αναγκαστική αλλαγή τους μετά τον τραυματισμό του Σιώπη και την είσοδο του Κόρμπου. Ο έμπειρος μέσος στο 15’ στάθηκε άτυχος, αφού η μπάλα χτύπησε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 του Ηρακλή! Στο 18’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ, όταν ο Περόνε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 35’ ο Πανιώνιος ισοφάρισε τα… δοκάρια με κεφαλιά του Παντίδου!
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ηρακλής μπήκε πιο αποφασισμένος στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να φτιάξει εύκολα φάσεις, με τον «γηραιό» να διατηρεί εύκολα το προβάδισμά του και να απειλεί σε κάποιες περιπτώσεις την εστία των φιλοξενούμενων. Εν τέλει, στο 74’ ο Ρομάνο με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ, από μακρινή απόσταση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90′ Καρασαλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης, Περόνε (77′ Λουκίνας)
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης (7′ Κόρμπος), Καθάριος (57′ Γιάννου), Μασούρας (76′ Μπούζας), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής.