Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝEAΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Μ. ΣΠΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ



http://www.dimokratiki.gr/wp-content/uploads/2014/05/spiraki-744x558.jpg 
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη,  για τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλύπτουν το σχέδιο της χρεοκοπίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κορυφαία στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουν το σχέδιό τους που οδηγείστη χρεοκοπία.
http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDEvMTQvbmFkaWEgdmFsYXZhbmkgZGkuanBn&t=0&w=820&h=457&a=CenterΗ Νάντια Βαλαβάνη ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ολοκληρώσει την 5η αξιολόγηση, δηλαδή θα διακόψει το πρόγραμμα και η Ελλάδα δεν θα πάρει τη δόση των 7,2 δις ευρώ για να πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν.
Τη δήλωση αυτή συμπλήρωσε ο Κώστας Ήσυχος που αφού διακήρυξε ότι δεν αναγνωρίζει την τρόικα, διευκρίνισε πως μόνο καφέ μπορεί να την κεράσουν.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί τις διεθνείς δεσμεύσεις της Ελλάδας. Είναι προφανές ότι ετοιμάζεται να στερήσει και την τελευταία σταγόνα ρευστότητας από τη χώρα. Είναι φανερό ότι από το σχεδιασμό του κ. Τσίπρα δεν εξαιρούνται ούτε οι μικροκαταθέτες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπάει τα νταούλια. Ας αναλογιστούμε όλοι ποιοι θα χορέψουν στο ρυθμό τους».