Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Ο Βενιζέλος… καλωσόρισε τον Φλωρίδη

Ο Βενιζέλος… καλωσόρισε τον ΦλωρίδηΟ Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε και επίσημα την επιλογή του Γιώργου Φλωρίδη για να είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε για τον κ. Φλωρίδη πως «πιστεύει σταθερά και έμπρακτα στα προτάγματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για ένα σύγχρονο, κανονικό, κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα ξανά ισχυρή και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη».
Ακόμη πρόσθεσε:

“Έχει μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ , πάντα σε στενή επαφή με τη κοινωνική βάση της παράταξης και είχε το δημοκρατικό και παραταξιακό ήθος να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του όταν διαφώνησε με τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί πριν τον ανασχηματισμό του Ιουνίου 2011.
Πορευτήκαμε μαζί από τα φοιτητικά μας χρόνια στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και σε πολλές κρίσιμες φάσεις.
Μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες προεκλογικές συνθήκες ο Γιώργος Φλωρίδης μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην προβολή των μηνυμάτων μας. Στο να μας ακούσουν οι πολίτες και να γίνει αντιληπτός ο εγγυητικός ρόλος που μόνο το ΠΑΣΟΚ ,η δημοκρατική παράταξη μπορεί να παίξει γιατί κρατάει ψηλά την ευθύνη .
Ανάλογης ποιότητας είναι το σύνολο του ψηφοδελτίου επικρατείας ,όλες οι θέσεις του οποίου, ως θέσεις τιμής και μάχης, είναι ισότιμες”

ysterografa.gr