Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Απρόοπτα στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής - Το καλώδιο που ''φρέναρε'' τον πρώην πρωθυπουργό (Βίντεο)!

Θεσσαλονίκη: Απρόοπτα στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής - Το καλώδιο που ''φρέναρε'' τον πρώην πρωθυπουργό (Βίντεο)!
Στο 1ο δημοτικό σχολείο, στον Άγιο Ελευθέριο, ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στις 07.50 το πρωί και στην είσοδο του σχολείου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης, υποψήφιοι βουλευτές και κομματικά στελέχη. Αντάλλαξε χειραψίες μαζί τους και προχώρησε προς το εκλογικό τμήμα.

Κατά τη διάρκεια της άφιξής του, υπήρξε συνωστισμός με τους δημοσιογράφους και τους οπερατέρ να τρέχουν και να κόβουν το δρόμο του πρώην πρωθυπουργού, που αναγκάστηκε να περιμένει για λίγο, μέχρι όλοι να πάρουν τις θέσεις τους...

 Ο πρώην πρωθυπουργός ακολουθώντας την πάγια τακτική του δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ούτε κατά τη διάρκεια της άφιξης ούτε κατά τη διάρκεια της αναχώρησής του...
 Η εκλογική διαδικασία πάντως ξεκίνησε με προβλήματα στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο κύριος Καραμανλής, καθώς στα τμήματα 304 με 310 λείπουν όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών, έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας και η Αστυνομία που αναζητεί τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ώστε η διαδικασία να κυλήσει ομαλά.

Σε περίπτωση που δεν βρεθούν αναμένεται, σύμφωνα με την ακολουθούμενη διαδικασία, να αντικατασταθούν από τους πρώτους ψηφοφορους που έχουν ήδη βρεθεί στο εκλογικό κέντρο

newsit.gr