Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Η Μαρία Κόλλια ο νέος… πονοκέφαλος του Καμμένου : Ο βουλευτής πρέπει να αποφασίζει μόνος του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

kollia
 Δεν πέρασαν ούτε 10 ημέρες από την ημέρα που στο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. ομόφωνα τα μέλη του συμφώνησαν να μην ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, και σήμερα αποστάσεις από τις θέσεις των ΑΝΕΛ , πήρε και η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.
Συγκεκριμένα κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που συνεδριάζει μετά με αφορμή τις καταγγελίες Ξουλίδου, υποστήριξε ότι «ο βουλευτής θα έπρεπε να αποφασίζει μόνος του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όμως κανείς δεν μας έχει πει το όνομα του υποψήφιου ώστε να τον κρίνουμε.
«Δεν χρειάζεται κανένας να πείσει κανέναν τι θα ψηφίσει. Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Το θέμα είναι πως θα με πείσει κάποιος για το πρόσωπο» τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής των ΑΝΕΛ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που συνεδρίασε με αφορμή τις καταγγελίες Ξουλίδου για επιχείρηση χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να συναινέσουν στην προεδρική εκλογή από την παρούσα Βουλή.

Η  κ. Κόλλια  Τσαρουχά, δεν έκρυψε και τους προβληματισμούς της λέγοντας: «οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται ως εύκολος στόχος. Ότι μπορεί κάποιοι από εμάς να πειστούν να ψηφίσουν και αυτό δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει αυτό που βιώνω».

Λίγη ώρα αργότερα και μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κα Κόλλια Τσαρουχά είπε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμα κι αν είναι ο Κώστας Καραμανλής εκτός κι αν έρθουν τα πάνω - κάτω.