Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Εθνική: Ο Ρανιέρι έφυγε, ο Τραπατόνι δεν έρχετα, Με "Κάρα" στον πάγκο η Εθνική; Αυτή είναι η σκέψη της ΕΠΟ

Με `Κάρα` στον πάγκο η Εθνική; Αυτή είναι η σκέψη της ΕΠΟΕθνική: Ο Ρανιέρι έφυγε, ο Τραπατόνι δεν έρχεται! 
“Ciao” μια ώρα αρχύτερα είπαν οι διεθνείς στον Κλαούντιο Ρανιέρι και την Τρίτη απέναντι στους Σέρβους θ' αγωνιστούν πιθανότατα υπό τις οδηγίες του “Κάρα”.
Η διακοπή της συνεργασίας με τον Ιταλό προπονητή ήταν ήδη γνωστή και δεδομένη, ενώ είχε ρυθμιστεί κι ο τρόπος με τον οποίο θα αποζημιωνόταν.
Ωστόσο, αν και η αρχική σκέψη ήταν να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και την Τρίτη για το φιλικό παιχνίδι με τους Σέρβους, καθώς δεν είχε βρεθεί ο διάδοχός του τελικά ο Ρανιέρι.... μας χαιρέτησε νωρίτερα. Έτσι, “έγραψε” το “κύκνειο άσμα” του στη γαλανόλευκη ομάδα στην ιστορική ήττα με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του EURO 2016 κι όχι στον αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί στην Κρήτη.

Στο “τιμόνι” της Εθνικής θα βρίσκεται πιθανότατα ο αγαπημένος της πάλαι ποτέ αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης μαζί με τον Κώστα Τσάνα. Η ΕΠΟ εξετάζει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο που είναι και το πιο λογικό, αν και λέγεται πως πρόκειται για προσωρινή λύση.

Πάντως, πρέπει να επισημανθεί ότι ο Τσάνας έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων, η οποία συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά στην Κατερίνη και στην Ημαθία κι έχει να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι τη Δευτέρα  με αντίπαλο την Ισπανία.

Κατηγορηματικά διέψευσε η ΕΠΟ το σενάριο για τον Τζιοβάνι Τραπατόνι, το οποίο προέκυψε έπειτα από δημοσίευμα του περιοδικού “Kicker”!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια που έχει προκειμένου να καλύψει το κενό στη θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας. Αλλωστε, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της “γαλανόλευκης” είναι στις 29 Μαρτίου και μπορεί να εξετάσει χωρίς βιασύνες το θέμα.

Μάλιστα, θεωρείται πιθανό να τσεκαριστούν εκ νέου τα ονόματα που υπήρχαν στη λίστα της ΕΠΟ με τους προπονητές, προ της πρόσληψης του Ρανιέρι.