Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Εστω και σε φιλικό, η ΑΕΚ νίκησε στο ΟΑΚΑ με 3-2 τον Παναθηναϊκό

Εξαιρετικό ήταν το φιλικό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ ήταν αποτελεσματική στο φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και επικράτησε με 3-2. 
 Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος, κυρίως μετά το 25ο λεπτό και προηγήθηκε με 2-0.
Ο Αραβίδης στο 28', άνοιξε το σκορ για την Ένωση και αφού λίγα λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 33' με το δοκάρι του Ρισβάνη, ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Πλατέλλα στο 35'. Η ΑΕΚ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 37' άγγιξε το 3-0 με τον Τριανταφυλλόπουλο να σώζει πάνω στη γραμμή το «τσίμπημα» της μπάλας από τον Πλατέλλα σε μπαλιά-τρύπα του Μπαρμπόσα.

Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές του Αναστασίου έδωσαν ώθηση στους "πράσινους" που απάντησαν γρήγορα με τα γκολ του Δώνη στο 47' και του Μπερίσα στο 55' . Οι "πράσινοι" είχαν ένα εκρηκτικό 15λεπτο και θα μπορούσαν να προηγηθούν αλλά στο 60' το σουτ του Μπεργκ σταμάτησε στο δοκάρι.
του Ανέστη με την ΑΕΚ να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει.
Τελικά η Ένωση έφτασε σε τρίτο τέρμα με τον Ντακόλ, στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Ο Νίνης έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, ενώ ο Μάνταλος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.
Έπαιξαν: Ντακόλ, Ντούνης, Ζόριτς, Σαρρής, Μπρέσεβιτς, Ρόβας, Γροντής, Φαγιέ, Σβάρνας, Τζανετόπουλος.
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπούι, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Ντίνας, Μπούρμπος, Πέτριτς.
Έπαιξαν: Στιλ, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Μέντες, Νάνο, Δώνης, Σταματάκης, Μπαϊράμι, Νίνης, Μπερίσα, Μπεργκ.