Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Αυτά είναι τα τρία παλικάρια που έχασαν τη ζωή τους στο Βόλο

ImageHandler
Όνειρα και σχέδια για τη ζωή τους έκαναν τα τρία παλικάρια που έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια άσκησης ενός μηχανοκίνητου λόχου στο Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών Μαγνησίας.
Ο Αναστάσιος Μεζάλας, Τάσος για τους φίλους, 34 ετών, ΕΠΟΠ λοχίας, όπως και ο 33χρονος Γιώργος Ορφανίδης και ο μόλις 19χρονος Φώτης Ανδρικόπουλος, δεκανέας, «έπεσαν» κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής άσκησης, γεμίζοντας θλίψη συγγενείς, φίλους, γνωστούς. Η μοίρα σήμερα, τους έστησε καρτέρι…
Ποια ήταν τα τρία παλικάρια
Ο 19χρονος δεκανέας Φώτης Ανδρικόπουλος
atxm_5.jpgΟ 19χρονος Φώτης Ανδρικόπουλος, ο δεκανέας που έχασε τη ζωή του, ήταν γιος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών. Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας επικράτησε αναστάτωση και όλοι «πάγωσαν» από τα θλιβερά μαντάτα.
Ο 19χρονος Φώτης είχε μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα και τη μουσική, του άρεσε να διασκεδάζει με τους φίλους του, να βγαίνει, να χαμογελάει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο 19χρονο Φώτη Ανδιτσόπουλο, καθώς σύντομα θα έπαιρνε το απολυτήριο στράτευσής του και θα γυρνούσε πίσω, στην πόλη του, στους γονείς και τους φίλους του.
Μάλιστα, για το λόγο αυτό, ο λοχαγός του 19χρονου, του πρότεινε να μη λάβει μέρος στην άσκηση, ωστόσο ο νεαρός προτίμησε να κάνει τη βολή στο Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών και μετά να πάρει την άδεια απόλυσης…
Φίλοι του Φώτη Ανδρικόπουλου, που ήταν μαζί του φαντάροι στο Βόλο, έχουν βάλει ως φωτογραφία στο προφίλ τους το έμβλημα των μονάδων πεζοναυτών, με τις δύο λέξεις στην κορυφή του εμβλήματος «ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ», ενώ έχουν γράψει «Αθάνατοι».

 http://arouraios.gr/2014/10/auta-einai-ta-tria-palikaria-pou-echasan-th-zoi-tous-sto-bolo/#sthash.WLutSeX6.dpuf