Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Aγχωτική νίκη στη "Λεωφόρο", o ΠΑΟ με 1-0 επί της Νίκης Βόλου

 
Με σκόρερ ξανά τον Ατζαγκούν ο Παναθηναϊκός πήρε αγχωτική νίκη, στη "Λεωφόρο", με 1-0 επί της Νίκης Βόλου η οποία τελείωσε το ματς με 10 παίκτες.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι διαθέσεις των δύο ομάδων ήταν ξεκάθαρες. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να πιέσει και να σκοράρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ενώ η Νίκη Βόλου προσπαθούσε να καλύψει τους χώρους και να αμυνθεί όσο καλύτερα γίνεται. Οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεψαν στους “πράσινους” να γίνουν πολλές φορές απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ομάδα του Αναστασίου ευτύχησε να σκοράρει λίγο πριν το ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, όταν ο Πράνιτς έκανε ωραία προσπάθεια και πάσαρε στον Ατζαγκούν ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Νίκη Βόλου προσπάθησε να γίνει πιο τολμηρή στις αντεπιθέσεις της, ωστόσο ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 2-0 με τον Καρέλη στο 62΄ και τον Δώνη στο 81΄. 
Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ευνοικά για τους γηπεδούχους όταν στο 84΄ η Νίκη Βόλου έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν ο Αργυρίου είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δύο λεπτά αργότερα ο Κλωναρίδης και ο Ντίνας έχασαν μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν πρόωρα το ματς, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε και οι “πράσινοι” πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς. Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Ζέκα, Λαγός (52' Δώνης), Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης (66' Πέτριτς), Ατζαγκούν (80' Κλωναρίδης).
 Νίκη Βόλου (Σβεν Βαντεμπρόεκ): Ταίρης, Ίβενς, Τσουκάνης, Λάουκς, Κυζιρίδης (78' Ροτζέριο), Καρασαλίδης, Αργύρης, Κοτσαρίδης (56' Σταμπολζίεφ), Νικλητσιώτης (78' Σωτηράκος), Αργυρίου, Τζιώρας. 

*Σπουδαίο «διπλό» σημείωσε η Κέρκυρα στην Λιβαδειά ( 2-3), ισοπαλία είχαμε στο Παγκρήτιο (Εργοτέλης - Παναιτωλικός 1-1), ενώ η Βέροια επικράτησε του ΠΑΣ (2-0) που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 39' λόγω αποβολής του Ντάσιου. Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στην Τούμπα απέναντι στον ΟΦΗ. Η αυλαία πέφτει την Δευτέρα με την αναμέτρηση Καλλονή – Πανθρακικός.  

Τα αποτελέσματα
Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-1
Πανιώνιος - Ξάνθη 1-1
Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0
Παναθηναϊκός - Νίκη Βόλου 1-0
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-3
Εργοτέλης - Παναιτωλικός 1-1
20:30 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Δευτέρα 29/9
19:30 Καλλονή - Πανθρακικός