Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο Στεργίου ανοίγει περπατησιά για την ΠΕΔΑ

Stergiou_Patoulis

Ο Γιώργος Πατούλης στην ΚΕΔΕ, ο Κώστας Αγοραστός στην ΕΝΠΕ, ο Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στην ΠΕΔΑ…
Αυτό φαίνεται ότι θα είναι το νέο σχήμα ηγεσίας στους θεσμικούς φορείς της Αυτοδιοίκησης, και θα αναλάβει να “τρέξει” τις τοπικές κοινωνίες σε μια νέα εποχή που διανοίγεται, με φόντο τις ευκαιρίες από τη διαχείριση του νέου ΕΣΠΑ, αλλά και στο περιθώριο των ραγδαίων πολιτικών που αναμένονται το φθινόπωρο.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης είναι το φαβορί για την προεδρία της ΚΕΔΕ, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για την ΕΝΠΕ και ο Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης για την ΠΕΔΑ.
Ο τελευταίος είναι Δήμαρχος Πεντέλης, με μακρά και σημαντική διαδρομή στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και με ακροατήριο το οποίο υπερβαίνει τους παραδοσιακούς κομματικούς σχεδιασμούς, καθώς του έχει αναγνωριστεί σημαντικό έργο στον δήμο του, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Πεντέλης να τον έχουν επιβραβεύσει με την εμπιστοσύνη τους.
Στο πλαίσιο των παραπάνω διεργασιών δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη και η συνάντηση που είχαν οι Γιώργος Πατούλης και Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, σε συνέχεια των ζυμώσεων με την πρωτοβουλία των 60 δημάρχων, οι οποίοι συγκρότησαν το “Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση”, με αμφότερους να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους.

ysterografa.gr