Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

“Κόλπο γκρόσο” του Mega με Τσαπανίδου… αντι-Τρέμη;

Popi-Tsapanidou-2

Η αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, φέρνει εκ των πραγμάτων το Μεγάλο Κανάλι μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.
Θα επιλεγεί για την αντικατάστασή της κάποιο νέο και σχετικά άφθαρτο πρόσωπο, ή θα δοθεί έμφαση στην αλλαγή του τρόπου παρουσίασης και της δομής του δελτίου ειδήσεων, με κάποια από τις λύσεις που έχουν ήδη ακουστεί;
Στη δεύτερη περίπτωση, η Μαρία Σαράφογλου φαντάζει το ακλόνητο φαβορί, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μια ηχηρή μεταγραφή όπως της Σίας Κοσιώνη.
Στην πρώτη περίπτωση, τα πράγματα γίνονται περισσότερο ενδιαφέροντα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένα σενάριο το οποίο έπεσε πρόσφατα στο τραπέζι μεταξύ των επιτελών του Mega, είχε στο επίκεντρο την Πόπη Τσαπανίδου.
Η έμπειρη παρουσιάστρια βρίσκεται στο “γειτονικό” Star, και μια ενδεχόμενη μετακίνησή της στη Μεσογείων δεν θα συναντούσε μεγάλα προβλήματα.
Την ίδια στιγμή,
η Πόπη Τσαπανίδου, με το σοβαρό προφίλ που έχει καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια, την πρωτογενή άποψη που μπορεί να εκθέσει για τις εξελίξεις, και την ευχέρειά της να συντονίζει πάνελ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν από τους πρώτους που κατανόησαν εγκαίρως τη διαδραστική δύναμη του διαδικτύου, φαντάζει ως μια εξαιρετική επιλογή για την επόμενη μέρα του Mega.
Αναμένουμε τις εξελίξεις…

ysterografa.gr