Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Να σωθεί το «κέντρο» από τα επικίνδυνα τέρατα του λαϊκισμού

dark-syriza
Η κεντρώα δημοκρατική παράταξη, αυτό που ονομάζουμε πατριωτικό κέντρο, η μικρομεσαία οικογένεια, ο μέσος αστός, ελεύθερος επαγγελματίας, ο αγρότης, ο νοικοκύρης, αυτός που με την ψήφο του έδινε κυβερνήσεις σταθερότητας, σήμερα βρίσκεται στη γωνία.

Και αυτό γιατί πολιτικά στελέχη του κεντρώου χώρου, πλήγωσαν το κοινό αίσθημα.

Σήμερα όμως αυτά τα στελέχη συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, κυρίως εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοί που πήδηξαν από το καράβι του ΠΑΣΟΚ, δεν έφυγαν γιατί πληγώθηκαν αλλά γιατί προτίμησαν άλλο καράβι για να αυθαιρετούν.

Σήμερα αυτοί με το μανδύα του δήθεν επαναστάτη, μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν για το παρασιτικό, για το άρρωστο, για ότι έχει βλάψει την Ελλάδα.

Αυτοί είτε είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είτε συνδικαλιστές, έχουν συγκρουστεί με το ΠΑΣΟΚ, και τώρα Ελιά, προκειμένου να αποκομίσουν τα μέγιστα κομματικά οφέλη.

Σε αυτή την προσπάθεια, να παρουσιαστούν ως κάτι νέο, έχουν παρασύρει τη χώρα σε μία δίνη και εσχάτως σε μία διλημματική πολιτική αστάθεια, για να ανέβουν στην εξουσία.

Γιατί πολύ απλά δεν χρεώνονται καμία πολιτική ευθύνη, δεν συναινούν σε καμία μεταρρύθμιση, δεν έχουν ψηφίσει κανένα αναπτυξιακό μέτρο, ούτε καν εκείνα για την ελάφρυνση των εισφορών, ή τις ρυθμίσεις δόσεων για οφειλές σε εφορίες και ταμεία.

Είναι αυτοί που σήμερα ζητούν από το μεσαίο χώρο να τους στηρίξει ...για να ρίξουν την κυβέρνηση, να λεηλατήσουν την Ελιά, να φέρουν το χάος στην Ελλάδα. Να μιλήσουν για σωτηρία για ένα ναυάγιο που οι ίδιοι θα έχουν φέρει.

Σήμερα είναι η ευκαιρία να μπει φραγμός στους ψεύτες και τους λαϊκιστές. Σε αυτούς που δεν θέλουν να μοιράζονται καμία ευθύνη.

Σε αυτούς που ζουν στο... και από το σκοτάδι!

Η μεγάλη κεντρώα δημοκρατική παράταξη, να μην τους το επιτρέψει.

Γράφει η Λαμπρή-Μαρία Γεωργίου
για το www.news4all.gr